in

CryCry LOLLOL

Κατινάκης για Λατινοπούλου – «Μου σηκώνεται η τρίχα η αποτριχωμένη»

Καλεσμένος της Μάγκυς Δούση στο νέο επεισόδιο για το Black Box βρέθηκε ο Γιάννης Κατινάκης, τη νύχτα της Κυριακής, όπως παρακολουθήσαμε στο πρόγραμμα του Attica Tv.

 

  • Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης, ο νεαρός ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί για τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών και την άνοδο των δεξιών κομμάτων.

 

Ειδικότερα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι το να αφήνουμε τον εαυτό μας να γίνεται έρμαιο στις αποφάσεις των άλλων είναι ένα είδος αυτοκτονίας. Γιατί είδα πάρα πολλά αποτελέσματα τα οποία, όχι απλά με απογοήτευσαν, με τρόμαξαν. και όσο ο κόσμος απέχει και δεν παίρνει τη δύναμη στα χέρια του, θα γίνονται όλο και πιο τρομακτικά τα αποτελέσματα αυτά».

 

«Δεν έχω θέμα να μιλήσω και με ονόματα. Το ότι μπήκε η Λατινοπούλου στην ευρωβουλή… εμένα μου σηκώνεται η τρίχα η αποτριχωμένη, να το πω και έτσι! Φωνή παραλόγου θα πω ότι είναι, καμία φωνή λογικής! Γενικά υπάρχει μια άνοδος στην ακροδεξιά από ότι είδαμε σε όλη την Ευρώπη και αυτό είναι το πιο τρομακτικό απ’ όλα. Γυρνάμε σε εποχές πάρα πολύ δύσκολες και σκοτεινές και το θέμα είναι να πηγαίνουμε προς το φως».

 

 

«Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει αντιδράσει στην εξέλιξη; Έχει αντιδράσει στην ελευθερία κάθε ανθρώπου; Και προσπαθεί να γυρίσει σε παλιά, γνώριμα μονοπάτια που πιστεύει ότι ήταν πιο εντάξει γι’ αυτόν; Αν μπορούσα ακριβώς να καταλάβω για ποιο λόγο μπορεί να ψηφίσεις ακροδεξιά, δεν νομίζω ότι θα ήμασταν εδώ πέρα τώρα ούτε θα ήμουν αυτός που είμαι. Δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου που στρέφεται εκεί πέρα και πιστεύει ότι εκεί είναι η ελπίδα, η ζωή και τα δικαιώματα. Μου φαίνεται τρομακτικό» υπογράμμισε τέλος ο Γιάννης Κατινάκης.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κίνηση στους δρόμους ΤΩΡΑ – Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός

Πριν από λίγο – Φωτιά σε σπίτι σε χωριό του Ηρακλείου – Αναστάτωση στη γειτονιά