in

Γιάννης Μπούτος – «Έχω εκφράσει δυσαρέσκεια για τον Γιώργο Λιάγκα, έχει πεθάνει η τηλεόραση»

Μια διαφορετική διαδικτυακή συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Μπούτος, αυτή την εβδομάδα, στο vidcast που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μίχος στο Youtube. Μεταξύ άλλων, ωστόσο, ο νεαρός content creator που έχει δοκιμαστεί και στην τηλεόραση εξήγησε γιατί την θεωρεί τοξική και γιατί έχει εκφράσει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπούτος εξήγησε αρχικά πως “η τηλεόραση είναι 200% τοξική, τώρα που το βλέπω και παρακολουθώ από reels στο TikTok ό,τι μου πετάνε σατιρικά προφίλ. Δεν την ανοίγω καν”.

“Έχω εκφράσει μια δυσαρέσκεια για τον Γιώργο Λιάγκα, έχω ασκήσει κριτική σε βίντεο παλαιότερα, σε κάποια πράγματα που δεν συμφωνούσα. Τον θεωρώ πανέξυπνο άνθρωπο και κάποια πράγματα τα κάνει επίτηδες. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στην τηλεόραση πρέπει να παίζεις καλό θέατρο”.

“Είναι καλοί θεατρίνοι για αυτό και δεν θέλω να μπω στην τηλεόραση. Επειδή έχω υπάρξει και σε εκδηλώσεις, που είναι όλοι του χώρου και έχω ακούσει συζητήσεις, δεν μπορώ να τους ακούσω στην τηλεόραση. Ξέρω πολύ καλά τι θα λέγανε σε μια συζήτηση εκτός του καναλιού. Οπότε, ρε φίλε μην υποκρίνεσαι. Η τηλεόραση έχει πεθάνει, τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά” συμπλήρωσε ακόμα ο Γιάννης Μπούτος στη νέα διαδικτυακή του συνέντευξη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όσοι ζουν κοντά σε πράσινους χώρους είναι βιολογικά νεότεροι κατά δυόμισι χρόνια