in

CryCry LOLLOL

Γιάννης Μπέζος – «Αυτά είναι αστειότητες! Γελοία πράγματα που γίνονται κατά κόρον στο επάγγελμα»

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Μπέζος και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, με αφορμή την καλοκαιρινή τους περιοδεία με την παράσταση «Δον Κιχώτης», σε σκηνοθεσία του πρώτου.
  • «Η δουλειά αυτή θέλει χρόνο, θέλει πίστη σε αυτό που κάνεις, θέλει να μην κάνεις κονσομανσιόν από εδώ και από εκεί, θέλει να γίνεσαι καλύτερος, θέλει να γίνεσαι και κακός μερικές φορές, θέλει προσπάθεια, θέλει υπομονή και στομάχι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος και συνέχισε:
«Το να γίνεις κακός σημαίνει να γίνεις αντιπαθής. Εγώ πολλές φορές, εάν έχω να παρατηρήσω κάτι στον θίασο, όπως θα μιλήσω σε ένα νέο παιδί, έτσι θα μιλήσω και στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Δεν παίρνω τον Βλαδίμηρο κατ’ ιδίαν για να μη νιώσει κάπως ο Βλαδίμηρος. Είναι γελοία πράγματα αυτά, είναι αστειότητες αυτά τα πράγματα! Πράγματα που συμβαίνουν κατά κόρον στο επάγγελμα. Ότι τον πρωταγωνιστή και την πρωταγωνίστρια δεν τους πειράζουμε, λες και είναι εικονίσματα. Τελικά, κάνεις κακό και σε αυτούς και γίνεσαι λίγο αστείος, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», είπε κλείνοντας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δεύτερη παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο στην υπόθεση Λύτρα – Ζητά απόλυτη προτεραιότητα στην κύρια ανάκριση

Έρευνα – Ένας στους δύο ιδιοκτήτες ηλεκτρικών σκέφτονται να επιστρέψουν στη βενζίνη