in ,

CryCry LOLLOL OMGOMG

Γελάει ο κόσμος σε μεγάλο πανεπιστήμιο – Πρύτανης προσπαθεί να επιβάλλει την γυναίκα του ως…

Ακούγεται πολύ έντονα το τελευταίο τρίμηνο ότι σε μεγάλο Πανεπιστήμιο μεθοδεύεται από τον εν ενεργεία Πρύτανη η εκλογή της συζύγου του στη θέση του, για να τον διαδεχτεί!

  • Μάλιστα μας λένε ότι σχεδόν κάθε βράδυ ο εν λόγω ακαδημαϊκός δεξιώνεται τους Καθηγητές για να τους γνωρίσει τη σύζυγο του.

Και μόνο να σκεφτεί κανένας οτι το 2023 σε ενα δημόσιο Πανεπιστήμιο ένας Πρύτανης προσπαθεί να επιβάλλει ως διάδοχο τη σύζυγο του – πρώτη ή δεύτερη δεν έχει και πολύ σημασία – πρόκειται για τον ορισμό της οικογενειοκρατίας και του νεποτισμού!!

Όλοι στο εν λόγω Πανεπιστήμιο που δεν το λες και μικρό… αντιμετωπίζουν ως “γραφική” τη συγκεκριμένη περίπτωση της “συζύγου πρύτανη”.

 

Ωστόσο αυτό που έχει σημασία δεν είναι η πρόθεση του κάθε Πρύτανη αλλά το γεγονός ότι αυτή η βρώμα πλήττει ανεπανόρθωτα η εικόνα του Πανεπιστημίου.

 

Ντροπή. Κι επειδή τα στοιχεία υπάρχουν, την επόμενη φορά θα σας έχω και φωτογραφίες από τα προεκλογικά «τσιμπούσια». Έτσι για να μοιραστούμε εικόνες και να συνεχίσουμε το ρεπορτάζ μας. Όπως οφείλουμε απέναντι στους αναγνώστες μας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ στο χώρο του Real Estate – Νεκρός ο Πέτρος Πιτσιλαδής

Εξαγωγική χώρα στην ηλεκτρική ενέργεια η Ελλάδα – Η «ανάσα» των Ανανεώσιμων Πηγών