Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και στην Αμφίκλεια ψήνεται κοντοσούβλι-γίγας που φτάνει στο μήκος-ρεκόρ των 130 μέτρων.
Το γιγαντιαίο έδεσμα έχει γίνει παράδοση και μέρος του μεγάλου γλεντιού που ακολουθεί κάθε χρόνο τις πλούσιες Αποκριάτικες εκδηλώσεις.
- Για την παρασκευή του χρειάστηκαν 800 κιλά κρέατος και πολλές ώρες προετοιμασίας και ψησίματος, για να απολαύσουν οι επισκέπτες της Αμφίκλειας το μεγαλύτερο κοντοσούβλι της Ελλάδας.
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍