in

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Καταγγέλλει τον 70χρονο πατέρα της για βιασμούς από τα πέντε της χρόνια

Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα στη Θεσσαλονίκη, μετά την καταγγελία που έκανε η 32χρονη σε βάρος του 70χρονου σήμερα, πατέρα της. Έκανε λόγο για βιασμούς από τα πέντε της χρόνια.

  • Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την καταγγελία 32χρονης, για βιασμούς και κακοποιητική συμπεριφορά του 70χρονου πατέρα της. Υποστηρίζει ότι έπεσε για πρώτη φορά θύμα κακοποίησης στα πέντε της χρόνια, με το προσωπικό της μαρτύριο να συνεχίζεται μέχρι σήμερα, όπως ανέφερε. Η ίδια και ο 70χρονος πατέρας της, μένουν στο ίδιο σπίτι. Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από στενούς συγγενείς και γείτονες, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα γεγονότα.

Η 32χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς τη Δευτέρα (17/06/2024), υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της, την βίασε για πρώτη φορά το 1998, όταν ήταν μόλις πέντε ετών.

  • Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 και τον Νοέμβριο του 2024 ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει τον Μάρτιο του 2024 και της προκάλεσε σωματικές βλάβες τον Ιούνιο του 2024.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά την καταγγελία της, σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ενδοοικογενειακή βία.

  • Ο 70χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ζει στο ίδιο σπίτι με την κόρη του.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Η Μαρία Που Έγινε Κάλλας” – Η νέα βιογραφική σειρά της Όλγας Μαλέα έρχεται στην ΕΡΤ1

Βασίλης Καρράς – Ο Θάνος Κανούσης μιλά για την περιβόητη απαγωγή του άρχοντα της πίστας