Η δημοσιογραφική “φτώχεια” στην σκαλέτα της εκπομπής της Καινούργιου είναι και η μεγαλύτερη πληγή που θα αιμορραγεί όλη την χρονιά. Ποιητικό; Καθόλου. Μάλλον αντικειμενικό.
- Η “πτωχευμένη” προσέγγιση της επικαιρότητας με “πασπαλίσματα”, υπερβολές, σχόλια και αστείους βερμπαλισμούς… απο το πάνελ της σε συνδυασμό με την προφανή ανικανότητα της να διαχειριστεί θέματα επικαιρότητας ξηλώνουν το πουλόβερ των “φημών”. Και όλο αυτό βασίζεται στην προετοιμασία. Η Καινούργιου σκάει στο πλατό αδιάβαστη και φαίνεται.
Ο Λιάγκας απο την άλλη με τις επιθέσεις στον Μπισμπίκη και τους μονολόγους πήρε χθες… την πρωτιά με μεγάλη διαφορά… με την πρώην του στο Mega να ανεβαίνει χάρις στον Ανδρέα Μικρούτσικο… και μόνο.
Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις παρακάτω:




GIPHY App Key not set. Please check settings