Και τώρα θα σπεύσουν κάποιοι να πούν πώς… το 11% απέναντι απο τον “τυφώνα Σόι” είναι επιτυχία. Εντάξει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Και δεν είναι καθώς και αν υπήρχε ενδιαφέρον του κοινού… με το που τελείωνε η σειρά του Alpha θα έσπευδαν μαζικά να δούν το reality.
- Και σε μια στιγμή κορύφωσης. Εκεί που ανακοινωνόταν η νικήτρια. Αλλά τζίφος. Φόλα. Μια απο τα ίδια και χειρότερα.
Δυστυχώς για την Παπαγεωργίου… για μια ακόμη φορά “σκέπασε” το προϊόν με τις μονοψήφιες ιστορικά επιδόσεις στην Ελληνική τηλεόραση με τον Λάκη Γαβαλά να σώζει την παρτίδα και να λειτουργεί πολλές φορές ώς κυματοθραύστης στην “καταστροφή”.
- Γιατί ο Λάκης; Διότι ήταν ο μόνος που έχει προσωπικότητα απέναντι στις μετριότητες των λοιπών δήθεν επαϊόντων και κορυφαίων της μόδας. Πέφτω κάτω απο τα γέλια όσο τα γράφω.
Όπως και να χει… το GNTM κατάφερε χθές να βρεθεί στην τρίτη θέση και να φάει “χιόνι” και απο την ταινία του Mega “Κουραμπιέδες απο χιόνι”.
Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης του Prime Time παρακάτω:



GIPHY App Key not set. Please check settings