Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας, Έλληνας για απάτη.
Ειδικότερα, άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη Ελληνίδα και με το πρόσχημα ότι στενό συγγενικό της πρόσωπο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και έπρεπε να υποβληθεί σε άμεση χειρουργική επέμβαση, την έπεισε να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ.
Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό παρέδωσε η παθούσα, όπως προέκυψε, στον Έλληνα δράστη, σε πλατεία περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας.
Ο προαναφερόμενος δράστης εντοπίστηκε και από την κατοχή του, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα και δύο κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας.
GIPHY App Key not set. Please check settings