in ,

CryCry LOLLOL

Φαινόταν απο την προηγούμενη εβδομάδα – Πρωτιά του Open χθές στα ενημερωτικά πρωϊνά

Ναι. Μπορεί κάποιοι της ενημέρωσης να μην “βλέπουν” το δυναμικό κοινό και να αναγιγνώσκουν μόνο το “Γενικό” της τηλεθέασης. Ωστόσο το “νεανικό” είναι αυτό που φέρνει έσοδα στα μαγαζιά. 

  • Θα μου πείτε τώρα. Ποιοι έχουν τα λεφτά στην Ελλάδα; Όσοι είναι ηλικίας απο 18 έως 54 ή απο 54 και πάνω; Προφανώς το δεύτερο. Και προφανώς μιλάμε για ένα διαφημιστικό παράδοξο για να συνρτηρηθούν οι εταιρείες διαφήμισης και τα Media Shops.

Στα επιμέρους. Το πρωϊνο του Open απο την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε πώς έχει σφυγμό. Και αυτό αποτυπώθηκε χθές παίρνοντας την πρωτιά στο δυναμικό… και παράλληλα συγκεντρώνοντας ένα πολύ σημαντικό ποσοστό και στο “γενικό”. Κάτι που βεβαίως πήγε στράφι απο τους επόμενους μιας και ο Λαμπρούκος και η “μονοψήφια Ιωάννα” έπεσαν στον πάτο του βαρελιού. 

  • Όπως και να χει οι επιδόσεις για Τσιγουρή και Φώσκολου είναι σημαντικές και δείχνουν πώς πήραν την σκυτάλη απο τον Χαριτάτο και συνεχίζουν στο ίδιο μονοπάτι.

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω:

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πατρινό καρναβάλι 2026 – Η λαμπερή τελετή έναρξης. Πλήθος κόσμου βγήκε στους δρόμους