in

Εξομολόγηση Ρονάλντο – «Δεν μου μένουν πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, πρέπει να το απολαύσω»

Η Πορτογαλία πήρε… άριστα στο τελευταίο της «τεστ» πριν το EURO 2024, καθώς υπέταξε την Ιρλανδία σε φιλικό ματς στο Αβέιρο με 3-0 έχοντας σε εξαιρετική φόρμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε δυο υπέροχα γκολ.

  • Μιλώντας μετά τον αγώνα, αναφέρθηκε στο μέλλον του στο παιχνίδι, παραδεχόμενος: «Δεν έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο… οπότε πρέπει να το απολαύσω. Είμαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, φαντάσου στο Euro με την Πορτογαλία, νιώθεις περήφανος… είναι ένα όνειρο, όπως όταν ήμουν 20».

Ο Πορτογάλος αστέρας δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη, αλλά πρέπει να ονειρεύεται την κατάκτηση του EURO, καθώς έχει το ταλέντο και είναι έτοιμη να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2016. «Είναι καλό να μένουμε προσγειωμένοι, αλλά με το μυαλό μας στον ουρανό, ονειρευόμαστε το EURO. Ονειρευόμαστε και είμαστε έτοιμοι», είπε σε συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP μετά τον φιλικό αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία.

  • Όταν ρωτήθηκε αν βλέπει την Πορτογαλία πρωταθλήτρια Ευρώπης όπως το 2016, είπε ότι πρέπει να το κάνουν «βήμα προς βήμα», αλλά «το όνειρο είναι δωρεάν». «Έχουμε το ταλέντο, αλλά όπως λέω συχνά, το ταλέντο πρέπει να δουλέψει, τίποτα δεν σου δίνεται. Και η ομάδα είναι έτοιμη να δουλέψει».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καύσωνας – Άδεια ειδικού σκοπού και μέτρα για τα σχολεία ζητούν οι γονείς

Πανελλήνιες 2024 – Φινάλε σήμερα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ