in

Εξερράγη η Καινούργιου – «Ακούω παρουσιαστές να λένε… εγώ θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη, τι είσαι εσύ;»

Έντονη ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα της «Super Κατερίνα» για τους παρουσιαστές που, όπως είπε, επιλέγουν να μιλούν αποκλειστικά με τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών, παρακάμπτοντας τη διοικητική ιεραρχία.

Η παρουσιάστρια σχολίασε αιχμηρά μια πρακτική που παρατηρείται στον τηλεοπτικό χώρο. «Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δικαίωμά τους, πολλοί μπορεί να μιλάνε με τους ιδιοκτήτες, αλλά γενικώς επειδή το βλέπω και από άλλους παρουσιαστές: “Εγώ μιλάω με τον ιδιοκτήτη”. Παιδιά, υπάρχει διοίκηση; Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι κάτω από αυτές τις θέσεις. Υπάρχει ένας Γενικός Διευθυντής, υπάρχει Διευθυντής, υπάρχουν άνθρωποι».

Και πρόσθεσε: «Αυτό, ότι κάποιοι το λένε παντού: “Εγώ μιλάω μόνο με τον ιδιοκτήτη”. Τι είσαι εσύ; Άρα όλοι οι άλλοι στις άλλες θέσεις τι είναι; Διακοσμητικοί; Είναι τόσο υποτιμητικό όλο αυτό. Πραγματικά».

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν στοχοποιεί συγκεκριμένα πρόσωπα: «Δεν το λέω για την Ελένη Μενεγάκη… αλλά ακούω κάποιους άλλους παρουσιαστές να λένε: “Εγώ θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη”. Πολλοί μπορεί να έχουμε access με ιδιοκτήτες και από ’δω και από ’κει. Υπάρχει ιεραρχία και οφείλεις να την τηρείς. Αυτό ότι κάποιοι είναι ξεχωριστοί και μιλάνε μόνο με τους ιδιοκτήτες και δεν μιλάνε με τους υπόλοιπους, για μένα είναι θλιβερό».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αγροτικά μπλόκα- Ακυρώνονται 50 δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη γραμμή για Αθήνα

Αγρίνιο ΤΩΡΑ – Μπούκαρε στο γραφείο του δημάρχου, του επιτέθηκε και δάγκωσε υπαλληλο