in

Εξέλιξη – Το “Money Drop” παίρνει την θέση του “Παράδεισου των κυριών”;

Μετά από 6 χρόνια, το «Money drop» επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας 1/7 ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στην εκπομπή Fay’s Time.

Ο σταθμός εξασφάλισε τα δικαιώματα του βρετανικού game show, με στόχο να εντάξει και δεύτερο τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμά του, μιας και επιστρέφει και το Deal με παρουσιαστή τον αθλητικογράφο Γιώργο Θαναηλάκη.

Να θυμίσουμε πως το «Money drop» μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για δύο σεζόν (2010-2011), ενώ επανήλθε στο Star με παρουσιάστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου το 2017 για μία σεζόν.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο ΑLPHA βρίσκεται σε αναζήτηση παρουσιαστή ενώ σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται η επιστροφή του Money Drop με την συμφωνία ΑLPHA και Νίκου Μουτσινά. Ούτε ο ίδιος θα το παρουσιάσει, ούτε το πρότζεκτ καθεαυτό αποτελεί εμπλοκή στην συμφωνία των δυο πλευρών για το πολυαναμενόμενο βραδινό σόου.

Όσον αφορά το πότε θα προβάλλεται, αυτό θα γίνεται μετά το δελτίο ειδήσεων, δηλαδή στις 20:00 και έπειτα θα ακολουθεί η μυθοπλασία.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στις 515.480 οι δηλώσεις για τα ακαθάριστα οικόπεδα και 3.804 καταγγελίες

Δύσκολη κατάσταση στη Χίο – Τραυματίστηκαν 2 πυροσβέστες στην φωτιά. Νέο 112 σε Ηράκλειο και Κω