in

OMGOMG WTFWTF

Κατερίνη ΤΩΡΑ – Εξαφανίστηκε ο Παναγιώτης Κωτσιόπουλος. Κινδυνεύει η ζωή του

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην Κατερίνη, μετά την εξαφάνιση 58χρονου άντρα. Συγγενείς του έκαναν τη σχετική δήλωση στην αστυνομία και εκδόθηκε Missing Alert.

  • Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 58χρονου άνδρα στην Κατερίνη. Όπως αναφέρεται στο Missing Alert, στις 24/06/2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε ο Κωτσιόπουλος Παναγιώτης, 58 ετών.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 25/06/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

  • Ο Παναγιώτης έχει ύψος 1.87 μ., ζυγίζει 108 κιλά, έχει μαύρα μάτια και κοντά άσπρα μαλλιά. Φορούσε μπεζ παντελόνι, τιρκουάζ μπλούζα και καφέ παπούτσια όταν χάθηκαν τα ίχνη του.

 

 

 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιατί αυξάνονται πάλι οι τιμές της βενζίνης

Είναι οριστικό – “Κλείδωσε” ο Γιώργος Λιανός στο “The Voice”