in

Ευρωεκλογές 2024 – Νύφη στη Θεσσαλονίκη ψήφισε με το νυφικό μετά το γλέντι γάμου

Ντύθηκε νύφη και παντρεύτηκε στη Θεσσαλονίκη. Λίγες ώρες μετά, μπήκε σε εκλογικό κέντρο με το νυφικό και ψήφισε για τις Ευρωεκλογές. Χαμογελαστή και ευδιάθετη μίλησε μπροστά στις κάμερες.

Ευρωεκλογές 2024 με τις κάλπες να ανοίγουν στις 07:00 το πρωί και τα βλέμματα σε εκλογικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, να μαγνητίζει μία κοπέλα που πήγε να ψηφίσει με το νυφικό της. Η γυναίκα ντύθηκε νύφη το Σάββατο (08-06-2024) και έζησε μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής της. Μετά τον γάμο, ακολούθησε γαμήλιο γλέντι και το πρωί, η ίδια πήγε στο εκλογικό της κέντρο για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα. Χαμογελαστή και ευδιάθετη παρά την κούραση από τη νύχτα που προηγήθηκε.

«Θα πάω να κάνω τη φωτογράφησή μου και αποφάσισα να έρθω να ψηφίσω πρώτα για να μην το χάσω. Πήγε και ο σύζυγος να ψηφίσει και μετά θα πάμε να κάνουμε τη φωτογράφηση», είπε η ίδια μιλώντας στο Mega, στέλνοντας το δικό της μήνυμα:

«Πρέπει να ψηφίζουν όλοι, να μην αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν για αυτούς. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει μια κοινωνία που είναι είμαστε καλά, να βοηθάει ο ένας τον άλλον». Οι ευχές από περαστικούς διαδέχονταν η μία την άλλη, με την ίδια να δείχνει να το απολαμβάνει.

Έξω από το εκλογικό κέντρο, δημοσιογράφοι και οπερατέρ περίμεναν για μια δήλωση. Η νύφη δεν αρνήθηκε σε κανέναν. Έτσι μετά το Mega, ήταν η σειρά της ΕΡΤ να μεταδώσει τις εικόνες σε απευθείας σύνδεση.

Τα εκλογικά κέντρα στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν από τις 07.00 το πρωί ως τις 19.00 το βράδυ. Οι ψηφοφόροι μπορούν να επισκεφτούν την ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού ψηφίζεις» για να εντοπίσουν το εκλογικό τμήμα όπου ανήκουν.

Οι εκλογείς μπορούν να επιλέξουν έως τέσσερις υποψηφίους με σταυρό προτίμησης. Σε περίπτωση όμως που τεθούν περισσότεροι σταυροί το ψηφοδέλτιο δεν ακυρώνεται, αλλά προσμετράται μόνο υπέρ του συνδυασμού.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Επιστρέφουν στην τηλεόραση οι “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη

Κώστας Σλούκας – Ήρθε στον κόσμο ο γιος του! Γέννησε η Μαρία Δαρσινού