Η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία ενσαρκώνει τον ρόλο της Εριέττας στο Grand Hotel, σε συνέντευξή της στο ένθετο Τύπος Tv και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.
«Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού με έκανε να νιώθω πιο δυνατή και πιο ολοκληρωμένη ως άνθρωπος. Ήταν κάτι που το ήθελα πραγματικά και το είχα στο μυαλό μου για πολύ καιρό. Όταν πήρα την απόφαση να αποκτήσω το δεύτερο παιδί, ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη και έτοιμη για αυτήν την αλλαγή στη ζωή μου. Η απόφαση αυτή δεν ήρθε τυχαία, αλλά ήταν κάτι που επιθυμούσα και ένιωθα πως ήταν το επόμενο φυσικό βήμα.» εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Συριοπούλου.
Ποιες είναι πλέον οι προτεραιότητές σου;
Οι προτεραιότητές μου επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται γύρω από τα παιδιά μου. Βάζω τον ρόλο της μαμάς πάνω από όλα τα υπόλοιπα. Προσπαθώ να προσαρμόσω το πρόγραμμά μου ώστε να περνώ όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους γιατί η ηλικία τους είναι πολύ ευαίσθητη κι έχουν μεγάλη ανάγκη από τη μητρική παρουσία. Παράλληλα φροντίζω να κάνω και πράγματα που με γεμίζουν προσωπικά για να μπορώ να διατηρώ μια ισορροπία στη ζωή μου τόσο ως γυναίκα όσο κι ως επαγγελματίας.