in

Eurovision 2024 – Ο Joost Klein δεν θα εμφανιστεί στο Jury Show του Μεγάλου Τελικού

Έντονη πολιτική χροιά λάμβάνει η φετινή Eurovision με την συμμετοχή της Ολλανδίας και τον Joost Klein, τον καλλιτέχνη που εκπροσωπεί τη χώρα να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

Ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται η έκτακτη σύσκεψη της EBU για τη συμμετοχή της Ολλανδίας στη Eurovision, λόγω ενός ανεξήγητου «περιστατικού» με πρωταγωνιστή τον Joost Klein ο οποίος δεν θα κάνει ξανά πρόβες μέχρι «νεότερης ειδοποίησης».

Ο Ολλανδός τραγουδιστής έχασε τη θέση του στην προτελευταία πρόβα του σόου στο Μάλμο της Σουηδίας, την Παρασκευή, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί στην πέμπτη θέση.

Ο Ολλανδός αποσύρθηκε από τις τελικές πρόβες – εν μέσω ισχυρισμών ότι ήθελε να κάνει μια δήλωση επί σκηνής.

Φημολογείται ότι ο 26χρονος Ολλανδός, ο οποίος δεν παρέδωσε σήμερα το τραγούδι του Europapa, ήθελε να κάνει μια δήλωση, αλλά εμποδίστηκε να το πράξει.

Τα σκηνικά για την ολλανδική εμφάνιση βρίσκονταν ήδη στη σκηνή, αλλά απομακρύνθηκαν.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο Klein θα εμφανιστεί στον αυριανό μεγάλο τελικό.

H EBU με μια επίσημη δήλωση αναφέρει για το τι θα συμβεί απόψε::

«Η έρευνα για το περιστατικό με τον Ολλανδό καλλιτέχνη στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision συνεχίζεται ακόμη.
Γίνονται επίσης συζητήσεις μεταξύ της EBU και του AVROTROS, του ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Ενώ η έρευνα συνεχίζεται, η EBU αποφάσισε ότι ο Joost Klein δεν θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της 2ης Dress Rehearsal, στην οποία ψηφίζουν οι κριτικές επιτροπές από τις 37 συμμετέχουσες χώρες.

Αντ’ αυτού θα χρησιμοποιηθεί η εμφάνιση του από τον Δεύτερο Ημιτελικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SVT, αντιπαράθεση μεταξύ του καλλιτέχνη και ενός φωτογράφου οδήγησε στην άρνηση του Joost να εμφανιστεί σήμερα.

Ο Joost Klein είναι ο Ολλανδός εκπρόσωπος στη Eurovision 2024 με τη συμμετοχή του “Europapa”. Ο Joost έλαβε ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον Μεγάλο Τεικό και αναμένεται να εμφανιστεί με σειρά εμφάνισης πέντε.

Κλεισμένη στο δωμάτιό της

Η ισραηλινή υπηρεσία εθνικής ασφάλειας Shin Bet προειδοποίησε την Golan να μην εγκαταλείπει το δωμάτιο του ξενοδοχείου της παρά μόνο για παραστάσεις, αφού έλαβε απειλές για τη ζωή της και εν μέσω φόβων για τρομοκρατική επίθεση.

Υπήρξαν εκκλήσεις από διαδηλωτές να αποβληθεί το Ισραήλ από τον διαγωνισμό τραγουδιού λόγω του πολέμου στη Γάζα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Μέχρι και 5.000 άνθρωποι βγήκαν χθες στους δρόμους της πόλης, μεταξύ των οποίων και η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Θούνμπεργκ.

Η κ. Thunberg, 21 ετών, βρισκόταν στο κέντρο της πόλης της νότιας Σουηδίας πριν από την εμφάνιση της νεαρής ισραηλινο-ρωσίδας τραγουδίστριας.

 

Δραματικές σκηνές δείχνουν ανθρώπους να πυροδοτούν καπνογόνα στα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας, ενώ άλλοι κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν “Καλώς ήρθατε στο διαγωνισμό τραγουδιού για τη γενοκτονία” και “Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη Eurovision για να ξεπλένετε τα ισραηλινά εγκλήματα”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Πετρουτσέλι με μαύρο φόρεμα και σ3ξι σκίσιμο…

O Στέφανος Κασσελάκης επιστρατεύει τροχόσπιτο για την προεκλογική περιοδεία