in ,

LOLLOL CryCry

Ετοιμάζεται για φινάλε το GNTM-Απογοητευμένοι στο Star απο το αποτέλεσμα του μοντάζ 

Τελειώνουν αρχές Αυγούστου τα γυρίσματα του GNTM και απ΄ ότι μαθαίνω η πολυπόθητη έκπληξη δεν προέκυψε.

 

  • Το αντίθετο μάλιστα. «Φλαταδούρα» μου το παρουσίασαν και συνονθύλευμα παλιού GNTM με λίγο My Style Rocks μέσα, λίγο First Dates (είναι αγόρια και κορίτσια) και λίγο Shopping Star.

 

Πιάσε ένα πίτα γύρο απ’ όλα δηλαδή…

 

  • Πάντως πολλά χρήματα δεν έπεσαν. Το μπάτζετ κρατήθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Όπως σας έχω ξαναγράψει εάν το ριάλιτι δεν πάει το κανάλι σκοπεύει να απελευθερώσει και τα δικαιώματα.

 

Θα αποδεσμεύσει όμως και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όλη την κριτική επιτροπή.Άλλωστε το νέο συμβόλαιο της Παπαγεωργίου είναι αποκλειστικά και μόνο για το GNTM και τίποτε άλλο.

 

Δεν είναι δηλαδή κλασικό κλειστό συμβόλαιο παρουσιαστή – καναλιού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εξάρχεια ΤΩΡΑ – Γιαγιά πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και μαχαιρώθηκε από γείτονά της

Το γεωστρατηγικό παιχνίδι του Μητσοτάκη – “Δεν δεχόμαστε υποδείξεις απο την Τουρκία. Το βέτο για το Safe και…τα ζόρια”