in

Εθνική οδός Πατρών – Πύργου ΤΩΡΑ – Τροχαίο με δύο τραυματίες από εκτίναξη αυτοκινήτου στην παλαιά εθνική

Το τροχαίο ατύχημα έστειλε δύο άτομα τραυματισμένα σε νοσοκομείο. Από τη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, το αυτοκίνητο κατέληξε στις γραμμές της παλαιάς εθνικής οδού.

  • Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που βλέπουμε παρακάτω, καθώς γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και το όχημα κατέληξε από τη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στα όρια της παλαιάς εθνικής οδού. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και αργότερα ειδικό μηχάνημα για την απομάκρυνση του ΙΧ από τις ράγες.

Το τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Πατρων – Πυργου κοντά στα Καμίνια, σημειώθηκε χθες το απόγευμα (30-06-2024). ΙΧ έφυγε από τη νέα εθνική οδό και κατέληξε στην παλαιά. Επί τόπου έσπευσαν ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.

  • Δύο άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Το ΙΧ βρέθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου στην παλαιά εθνική οδό και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή φορτωτή για να απομακρυνθεί το όχημα από τις γραμμές.

Η σταδιακή μείωση του αριθμού των τροχαίων καθώς και των νεκρών και τραυματιών τα τελευταία χρόνια, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό γεγονός, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν πως η χώρα μας εξακολουθεί να έχει αναλογικά έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς θυμάτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

  • Σύμφωνα με στοιχεία της eurostat για το 2021, στην Ελλάδα βρίσκονται 3 από τις 24 περιοχές χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τουλάχιστον 80 νεκρούς από τροχαία ανά ένα εκατομμύριο κατοίκων. Αυτές είναι η Πελοπόννησος (109), το Νότιο Αιγαίο (103) και η Στερεά Ελλάδα (89).

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαντώ – «Πραγματικά αισθάνθηκα δέος και έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου»

Το γράψαμε πρώτοι – Ο Δημήτρης Καμπουράκης επιστρέφει στην τηλεόραση