in

Ερυθρόλευκη έναρξη για το Happy Day – Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το σηκώσαμε!»

Με πανηγυρική διάθεση υποδέχθηκαν τους τηλεθεατές το πρωινό της Πέμπτης (30/5) η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του Happy Day. Η παρουσιάστρια του Alpha έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Ολυμπιακό για την ιστορική του νίκη επί της Φιορεντίνα, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς δεν παρέλειψε να πει ένα από τα συνθήματα των Ερυθρόλευκων χρησιμοποιώντας έναν… τηλεβόα.

  • «Έλα, παιδιά, το σηκώσαμε! Μπράβο! Εμείς δεν προκαλούμε με τη νίκη μας, χαιρόμαστε για την ομαδάρα μας, που το σηκώσαμε! Εμείς χαιρόμαστε που νικήσαμε, όπως χαρήκαμε και με τον Παναθηναϊκό που κέρδισε προχθές το κύπελλο Ευρώπης», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ξεκινάμε να δούμε το ματς στο σπίτι, δεν επιτρέπονταν μικρά παιδάκια στο γήπεδο. 11 η ώρα τους λέω πάμε να κοιμηθούμε. Σήμερα όμως μου έστειλε ο Θέμης φωτογραφία με τα παιδιά με τις στολές του Ολυμπιακού και θα πάνε έτσι στο σχολείο», περιέγραψε η παρουσιάστρια στη συνέχεια.

  • «Ποιο κόμμα θα μάζευε στις 2-3 η ώρα το πρωί τόσο κόσμο κάπου;», αναρωτήθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος αφιέρωσε το σύνθημα του Ολυμπιακού στους… Παναθηναϊκούς συνεργάτες του στο στούντιο.

«Με αυτή την αμφίεση είσαι σαν παίκτης του Ολυμπιακού που ξέμεινε κάπου», σχολίασε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ίδιο να απαντά: «Και χάρη σας έκανα που ήρθα σήμερα».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ζάκυνθος ΤΩΡΑ – Καταζητούμενος κρυβόταν 10 χρόνια και συνελήφθη για μπαλωθιές

Η εμφάνιση διαβήτη στη νεανική ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο για Αλτσχάιμερ