in

Εργαζόμενη στο νοσοκομείο Χανίων νεκρή στα Βορίζια – Πήγε για το μνημόσυνο του πατέρα της και έχασε τη ζωή της

Και τα Χανιά αγγίζει το μακελειό στα Βορίζια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του kriti360, η 57χρονη γυναίκα που βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς της αιματοχυσίας που ξέσπασε το πρωί, εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Χανίων.

Η γυναίκα, που είχε καταγωγή από την περιοχή, είχε μεταβεί στα Βορίζια για το μνημόσυνο του πατέρα της και βρέθηκε μπροστά στην αιματοχυσία.

Δεν είναι σαφές αυτή την ώρα πώς προέκυψε ο θάνατός της, κάτι που θα δείξει η νεκροψία.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι πιθανόν να έπαθε ανακοπή, βλέποντας να σκοτώνεται ή να τραυματίζεται βαριά στενός συγγενής της. Ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τραυματίστηκε και η ίδια όταν ξεκίνησαν να πέφτουν οι σφαίρες.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στη μονάδα τεχνητού νεφρού.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Βάσως Λασκαράκη για «Το Σόι Σου» – «Το οφείλουμε στον κόσμο…»

Η Βραζιλιάνα και η “βόμβα” σε στριπ κλαμπ της Συγγρού…