Αλλαγές έρχονται στο «Το ‘χουμε» με τον Κώστα Τσουρό που δεν το έχει βρει ακόμη με το τηλεοπτικό κοινό καθώς η εκπομπή ζορίζεται πολύ στους πίνακες της Nielsen.
- Και ενώ η Άρια Καλύβα κατευθύνεται προς το Open ο Παναγιώτης Σουρέλης συνεχίζει στον ΣΚΑΪ και θα ενταχθεί ίσως και από την επόμενη εβδομάδα στο πάνελ της εκπομπής του Κώστα Τσουρού στο ενημερωτικό κομμάτι. Αυτό που μαθαίνω εκ των έσω ότι αμφίβολη είναι η παραμονή του Στέργιου Σαμαρτζή στο πάνελ καθώς ενδέχεται να του προταθεί κάποια άλλη θέση στην εκπομπή.
Επίσης απ’ ότι μαθαίνω στο τραπέζι παραμένει η ιδέα της ενοποίησης του πάνελ της εκπομπής όμως ακόμη οριστική απόφαση για το θέμα δεν υπάρχει.
- Και όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση πως η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά.
Προς το παρόν αυτή είναι η ενημέρωση που έχει ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του ωστόσο όσο τα νούμερα της εκπομπής παραμένουν σε τόσο χαμηλά επίπεδα ο κίνδυνος ενός κοψίματος είναι υπαρκτός.



GIPHY App Key not set. Please check settings