«Χαμός» έγινε σήμερα (02.02.2023) σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν ο Γιώργος Βαρεμένος βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, που έδειχνε η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας.
Όλα έγιναν στην τηλεοπτική εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα που έδειχνε η Άννα Καραμανλή έκανε έξαλλο τον Γιώργο Βαρεμένο.
- Η Άννα Καραμανλή θεώρησε σωστό να δείξει με τη χρήση φωτογραφίας ότι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πήγε στο θέατρο, όπως είχε προγραμματίσει, αντί να …κάτσει σπίτι του. Να πενθήσει τους άτυχους πιλότους που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια άσκησης.
Η Άννα Καραμανλή έβγαλε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από το Θέατρο Παλλάς. Η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι προχθές (31.01.2023) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συντριβή του μοιραίου F – 4 Φάντομ στην Ανδραβίδα και την εύρεση της σορού του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους, υποσμηναγού Μιχαήλ Μάριου Τουρούτσικα πήγε στο θέατρο Παλλάς και ήταν χαμογελαστός κάτι που το χαρακτήρισε «αθλιότητα».
«Αθλιότητα και χαμόγελο colgate»
Η Άννα Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και είπε:
«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate».
Ο Γιώργος Βαρεμένος έγινε έξαλλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά στην Άννα Καραμανλή: «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη».
Λίγο μετά ο τέως δημοσιογράφος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή την φωτογραφία.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ηρέμησε πάντως, στη συνέχεια και ζήτησε συγγνώμη από την Άννα Καραμανλή και το επεισόδιο έληξε εκεί.
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.
Λάθος ηθικής της Καραμανλή, απαράδεκτη συμπεριφορά από Βαρεμένο.
Και φυσικά είναι σεξιστική. Δε θα το έκανε σε έναν άντρα γιατί θα υπήρχε ο κινδυνος να αντιδράσει έντονα αυτός ο άντρας.
Η πολιτική αντιπαράθεση έχει πέσει πολύ σε επίπεδο, και τελικά γιατί; Αφού το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
Απλά βλέπουμε την ξεφτίλα που προκαλεί σοτν πολιτικο το κυνηγι της καρέκλας
Ας μην κάνουμε καραμέλα καποιές λέξεις με δόλο όπως ο σεξισμός. Τίποτα δεν της έκανε. Το χαρτί από τα χέρια της πήρε. Για όνομα του Θεού. Απόλυτα λογική ήταν η συμπεριφορά του. Και σε άντρα το ίδιο θα έκανε. Μην ψάχνεις χωρίς λόγο να κάνεις βώμικη πολιτική. Απαράδεκτη ήταν η δικιά σας. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Μην ρίχνετε σε εμάς την αλητεία σας. Έλεος. Αν παίρναμε κι εμείς φωτό του ζαβου που μόνιμα χαζογελάει κι ας χαλάει ο κόσμος, εσείς θα μας σκοτώνατε. Και θα το δικαιολογούσατε κιόλας. Δεν απευθύνεστε σε ηλίθιους. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Μάτια έχει και βλέπει.
Αν το είχε κάνει ο Άδωνης αυτό σε καμμία Ζαία θα είχατε στήσει κρεμάλες στο Σύνταγμα,οι Ρουβίκωνες θα είχαν σπάσει το βιβλιοπωλείο του,και θα είχαν γίνει 250 συγκεντρώσεις στο κέντρο….Μη μιλάτε για αλητεία και λαικισμό είστε η επιτομή αυτών των λέξεων Ζαιόπουλα!!
Βάλε και κανένα καμμένο σε καμμια τράπεζα. Τουλάχιστον 5 καμμένα μαγαζιά για εκτόνωση αναρχικών που δεν έχουν καμμιά μα καμμια σχέση με Συριζαίους…
Χωρίς αποδείξεις δεν θα κατηγορείς. Είναι άδικο. Συκοφαντία.
Λίγο φασιστικό μου φανηκε αυτό που γράφεις: ότι θέλω θα κάνω.
Μου φαίνεται αρκετά προφανές, όταν συνήγοροι σε όλους τους αναρχοάπλυτους που συλλαμβάνονται μπαίνουν συριζαίοι δικηγόροι. Εσένα όχι;
Από τις μολότωφ σας δεν κάηκαν εργαζόμενοι αθώοι άνθρωποι; Αυτές που ο ΣΥΡΙΖΑ σκίζεται οτι δεν είναι έγκλημα αν καποιος θέλει να πηγαίνει “βόλτα” τις μολότωφ του στην πόλη(!!!)
Αισχρές συκοφαντίες ΔΕΝ θα γράφεις. Λες ασυναρτησίες. ΔΕΝ έχεις καμμία απόδειξη. Κάνεις εικασίες από εμπάθεια. ΔΕΝ ισχύουν όσα λες. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΔΙΚΑ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ.
🙃
🙃
Φασιστικά είναι τα αισχρά συκοφαντικά ψεύδη.
Ω ναι. Μην ρίχνεις σε εμάς τις αλητείες σας.
“θα σε πάω αίμα” σε Αραμπατζή
Τα δική σας καμπούρα δεν την βλέπετε
Μην μας μπερδεύεις με εσάς. Δοσίλογοι.
*
Πολύ θα το ήθελες. Το ξέρεις ότι είμαστε έντιμοι και σε ενοχλεί πολύ αυτό. Δεν έχουμε καμμία σχέση με τις αισχρές συκοφαντίες που μας προσάπτεις από ζήλια. Ξίδι.
Εσύ είσαι ο μόνος που δεν πρέπει να μιλάει. Δεν σε παίρνει.
ΞΕΚΟΛΛΑ
Βάλε γυαλιά και ξαναδές βίντεο. Αν δεν μπορούν να σταθούν πολιτισμένα να μην εμφανίζονται στην τηλεόραση.
Βγάλε τα κομματικά γυαλιά, φόρα μυωπικά και ξαναδές το βίντεο και θα διαπιστώσεις ότι ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ. Το ψέμα σας έχει κοντά ποδάρια.
Από το πρωί σε υπερένταση βρίσκεσαι. Πες τα στους δικούς σου που είναι μόνιμα εξαγριωμένοι. Εσείς και γάιδαρο σκάτε. Άνθρωποι είμαστε, όχι ρομπότ. Σας χάλασε η σούπα τώρα κι αυτό είναι που σας πείραξε πραγματικά.
Ξίδι
Είμαστε η αφρόκρεμα και είστε το σκατό.
🙃
🙃
🙃
Ποτέ δεν σας πειράξαμε. Ούτε κάναμε αυτά που λες. Εσείς τα κάνετε σε εμάς. Εσείς είστε όλα αυτά. Σταμάτα να τα λες αντίθετα και να θες να βγάλεις το άσπρο-μαύρο και τα ίσια-ανάποδα.
Άλλη μπούρδα έχεις να μας πεις? Καλός λόγος και αλήθεια από το στόμα σας δεν βγαίνει.
βρώμικη πολιτική
Η ξεφτίλα όλη δική σας. Εσείς κυνηγάτε την καρέκλα που δεν λέτε να ξεκολλήσετε από αυτήν. Δεν είστε καθόλου σίγουροι για το αποτέλεσμα γι’ αυτό κάνετε κινήσεις πανικού. Μας φοβάστε. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι γνωστό. Όλα στο τέλος θα κριθούν. Μην βιάζεστε. Η σιγουριά θα σας φάει.
…το ίδιο με εσένα πιστεύει και ο Πινόκιο.
Οπότε θα υποστούμε άλλους 3 μήνες συριζοφασιστικα βρισίδια στην τηλεόραση και τα social
🙃
Δεν θα γλιτώσετε ποτέ από εμάς.
Το χέρι ψηλά, επιθετικά μπροστα στα μούτρα της πολιτικού. Σαν χαιρετισμος Χίτλερ φαίνεται
Η Αννούλα του χιονιά.
Τάδε έφη Πολάκης:“θα σε πάω αίμα” σε Φωτεινή Αραμπατζή.
Και μετά κρύφτηκε πίσω από τη βουλευτική ασυλία ως γνήσια “κοτούλα”
🙃
🙃
Βρίζετε, χειρονομείτε αλλά όταν σφίξουν τα πράγματα… βουλευτική ασυλία.
Άσε το πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων… Του Τζανακοπουλου…Τέρμα φασισμός
Οι νταήδες της Βουλής
👍
🙃
🙃
Είμαστε κεντρώοι, όχι Αριστεροί.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
Αν το πάμε βάσει ονόματος μόνο, τότε κι εσείς έχετε μέσα την λέξη Δημοκρατία αλλά είστε Δικτατορία. Ποιος λέει ψέματα τώρα…
Τέλος
Δεν απάντησες στην ερώτηση SOS. Δεν είχες διαβάσει καλά το μάθημά σου βρε? Σε έπιασα αδιάβαστο. 😉
Θεωρείς ότι εσύ με τα επιπέδου μικρού παιδιού “Ναι εσείς”, απαντάς σε κάτι σχετικά με την πολιτική αλητεία που προάγετε;
Δεν απάντησες γιατί έχω δίκιο. Δεν έχεις τι να πεις.
Μου αποδεικνύουν ποιος έχει επίπεδο μικρού παιδιού…
🙂
Ίσως αν βίωνες αυτά που βιώνω εγώ και πολύς κόσμος, δεν αποτελώ εξαίρεση, να έβλεπες τα πράγματα σπό
την δική μου πλευρά που είναι η ρεαλιστική.
Μάθε σύνταξη προτάσεων. Τι βιώνεις δηλαδή; Για πες… Δεν εκπροσωπείς κόσμο, όπως ούτε εγώ. Τις απόψεις μας λέμε.
Τα υπόλοιπα για το τι πιστεύει ο κόσμος θα τα δούμε στις εκλογές
Δεν θα μου μάθεις σύνταξη εσύ ο αγράμματος. Δεν λες απόψεις. Θες εμμονικά να επιβάλλεις απόψεις. Επιτίθεσαι. Εκπροσωπώ τους πολλούς κι εσύ τους λίγους. Είμαι στην ίδια δύσκολη κατάσταση με πολλούς συμπολίτες μου και μάντεψε ποιος έχει ευθύνη. Στις εκλογές θα τα δούμε όλα. Αυτό λέω κι εγώ.
Το τόξο να το βάλεις εκεί που ξέρεις. Άντε που θα μας τραμπουκίσεις και με τόξο. Παρλιακό.
Εσάς οι δικοί μου δεν σας πείραξαν. Εμένα οι δικοί σας μου μαμάνε την ζωή. Έχω κάθε λόγο να τους κράζω.
Τι εννοείς; Όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επηρεαζόμαστε εμείς σαν πολίτες αυτής της χώρας; Τι είναι αυτά που λες τώρα;
🙃
Δεν ζούμε σε παράλληλο σύμπαν. Εσείς μας βρίζετε και μας κάνετε πόλεμο και όχι εμείς. Εσείς έχετε όλα τα μέσα με το μέρος σας και όχι εμείς. Εμείς αμυνόμαστε. Εδω ήσασταν πάλι λάθος. Δεν σας πείραξε κανείς. Εσείς τρώγεστε μαζί μας.
Πάσχεις από την ασθένεια “με βρίζετε χυδαία”ενώ προσβάλεις συνέχεια αυτούς που διαφωνούν μαζί σου. Δε σου μαμάει κανείς τη ζωή. Έχουμε τη ζωή που αξίζει ο χαρακτήρας μας
Εσύ πάσχεις από ψυχασθένεια και μάλιστα βαριάς μορφής. Τι λες ρε κακιασμένο μ@@νι της λάσπης που τα βρήκες όλα έτοιμα στην ζωή σου και θα μου πεις εσύ ότι όλοι έχουμε την ζωή που μας αξίζει. Ποιος βρίζει χυδαία? Εσείς οι δύο δεν βρίζετε συνέχεια χυδαία? Σας απαντάω όπως σας πρέπει. Εσείς θίγετε ανθρώπους και οικογένειες. Αν είχαμε όλοι την ζωή που μας αξίζει, εσύ θα έτρωγες από τα σκουπίδια και εγώ θα ήμουν άρχοντας. Τον χαρακτήρα και το ήθος μου εσύ δεν θα τα φτάσεις ποτέ ούτε στον ύπνο σου γιατί έχεις πολύ κακιά ψυχή. Οι καρκινοπαθείς έχουν την ζωή που τους αξίζει ρε βλαμμένο? Ε? Τα παιδιά στην Αφρική και όλοι οι άνθρωποι που πεθαίνουν της πείνας έχουν την ζωή που τους αξίζει? Ε? Δεν τους μαμάνε την ζωή οι κοινωνικές ανισότητες που εσείς επιβάλλετε για να καλοπερνάτε? Ξέρεις τι δυσκολίες τραβάω εξαιτίας σας? Θες να σου πω? Άι σαπέρα! Βάλε το κεφάλι σου μέσα στα σκουπίδια. Είσαι ένα με αυτά.
Θέλω
Από το 2020 και μετά ζω έναν ζόφο όπως και πολλοί συνάνθρωποί μου. Και ευθύνεστε εσείς γι’ αυτό. Θέλουμε όλοι την ζωή μας πίσω και θα την αποκτήσουμε ξανά.
Μήπως φταίνε οι πλανήτες; Αν είσαι Υδροχόος, Λέων, ταύρος ή Σκορπιός, ο Κρόνος φταίει, όχι ο Κούλης 🦂
Όσο κι αν χτυπιέσαι για το αντίθετο.
Τότε τι στενοχωριέσαι για τα κόμματα? Φάσκεις και αντιφάσκεις. Για το δικό σου κόμμα φταίνε οι πολίτες που δυσκολεύονται ενώ για το δικό μου κόμμα φταίει το κόμμα και όλοι επηρεαζόμαστε? Ή επηρεαζόμαστε από όλους ή από κανέναν. Αν δεν επηρεαζόμαστε από κανέναν, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Γενικά μιλώντας, η πολιτικοί δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο αλλά υπάρχουν για να διευκολύνουν την ζωή της χώρας και των πολιτών. Αλλιώς, ας μείνει ακυβέρνητο το καράβι.
Ποιος είπε ότι στεναχωριέμαι; Θα στεναχωρηθώ αν βγει ποτέ ξανά δικτατορία ΣΥΡΙΖΑ .
Κατά τα άλλα μου αρέσει να σε τσιγγλαω και να χαρίζουμε σχόλια στο σάιτ του Νάσου
Μα δεν χρειάζεται να στενοχωρηθείς. Εσύ το είπες. Όλοι έχουμε την ζωή που μας αξίζει. Άρα, όποιος και να βγει, το ίδιο θα είναι για εσένα. Δεν θα αλλάξει κάτι. Εκτός κι αν τα άστρα και τα ζώδια σου βάλουνε εμπόδια.
Σιγά μην σε είχανε και δεμένο. Πες πως σε ενοχλεί που πλήρωσες φόρο.
οι πολιτικοί
Αρνάκι μπροστά σας ο Κλασιδιάρης
δάνεια
Μια ζωή κυβερνάτε. Καταστρέψατε την Ελλάδα. Δεν θα ρίξετε σε μας όλα τα λάθη τα δικά σας.
Μάθε να φέρεσαι. Έτσι είστε όλοι οι blue. Άξεστοι. Μετά σας φταίμε εμείς που σας απαντάμε.
Και να σε βρίζω χυδαία…
Αυτό που κάνετε λέγεται προπαγάνδα. Όμως δεν είμαστε όλοι σανοφάγοι. Που να χτυπιέστε κάτω.
Όταν απαντάω στον Σπύρο δεν είναι σωστό να πετάγεσαι και να τα παίρνεις όλα προσωπικά. Ο Σπύρος ανάγει το κομματικό επίπεδο σε προσωπικό και θίγει ανθρώπους. Του απαντάω αναλόγως κι εσύ θίγεσαι όχι γιατί σε πειράζει για τον Σπύρο αλλά για το κόμμα. Το πας σε άλλο επίπεδο και ξεφεύγεις. Ξεφεύγετε και οι δυό σας.
Χαντακώσατε την χώρα