in

CryCry LOLLOL

Ένταση μεταξύ Γουμενίδη – Γιαννοπουλου. «Η ζωή μας δεν είναι τα social media”

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό Σουσού, ανάμεσα στον Νάσο Γουμενίδη και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε μετά την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, αλλά και τις εξηγήσεις που έδωσε μετά.

  • Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη υπήρχε μια διαφωνία σχετικά με το αν η παρουσιάστρια του Star ζήτησε συγγνώμη ή όχι και κάπου εκεί ξεκίνησε ο τσακωμός ανάμεσα στους δυο άνδρες.

«Είπε ότι απομόνωσαν μια φράση (η Ζήνα Κουτσελίνη). Όχι δεν απομόνωσαν καμία φράση, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, γιατί στο τέλος όταν τα αλλάζουμε θα μας σιχαθεί ο κόσμος. Είδαμε το βίντεο, μου έκανε εντύπωση που είπε 3 φορές το ίδιο πράγμα», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και ο Νάσος Γουμενίδης αντέδρασε:

«Ποσειδώνα τι λες; Την είδες την εκπομπή ή είδες μόνο το συγκεκριμένο απόσπασμα; Δεν καταδίκασε τον ξυλοδαρμό; Είσαι με τα καλά σου; Ακούω κάτι γενικεύσεις οι οποίες μου βιδώνουν το μυαλό. Τι σημαίνει διαφεντεύουν τα κοινωνικά δίκτυα. Δεν είναι μια πραγματικότητα, είναι η δική σου πραγματικότητα».

ΠΓ: «Δεν το αποδέχομαι, αλλά είναι η πραγματικότητα. Θα μας τσακίσουν»

ΝΓ: «Δεν με ενδιαφέρει, δεν ζω για τα social media, όπως εσύ!»

ΠΓ: «Δεν ζω για τα social μη μου λες μπούρδες. Μου κάνεις προσωπική επίθεση!»

ΝΓ: «Εσύ τις λες τις μπούρδες. Δεν έχεις δει την εκπομπή!»

Η ένταση συνεχίστηκε με τον Νάσο Γουμενίδη να ρωτά αν θέλει να φύγει από την εκπομπή και τον τσακωμό να παίρνει μεγαλύτερη διάσταση για τον μονόλογο και τον διάλογο.

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Παπανώτας δίνει εξετάσεις για να γίνει …δημοσιογράφος

Μαρία Γεωργιάδου – «Είχα επαπειλούμενη εγκυμοσύνη, έμεινα αρκετό καιρό στο κρεβάτι»