in

Ελένη Φιλίνη- «Τότε στεναχωριόμουν, έχω κλάψει πολύ και έχω πονέσει πολύ»

Την Ελένη Φιλίνη φιλοξένησε η Κέλλυ Βρανάκη, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής “Τζενερέισον ΣΚ” στην ΕΡΤ με αφορμή τη συμμετοχή στην κωμική σειρά “Καλά θα πάει κι αυτό”.

Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση η οποία ενδεχομένως δημιούργησε και εμπόδια στην καλλιτεχνική της διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φιλίνη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως “οι άλλοι πιθανώς εγκλωβίστηκαν στην εμφάνιση μου, εγώ όμως δεν το καταλάβαινα. Πολεμήθηκα αρκετά αλλά τι να κάνουμε; Πέρασαν αυτά, δεν στέκομαι εκεί. Τότε στεναχωριόμουν, να πω την αλήθεια, έχω κλάψει πολύ και έχω πονέσει πολύ”.

“Έχω πεισμώσει όμως και πολύ, για αυτό είμαι ακόμα εδώ. Είμαι πολεμιστής στη ζωή, δεν το βάζω κάτω εύκολα”.

“Πάλευα μια ζωή για να κάνω κάτι. Θυμάμαι όταν πήγαινα για δουλειά, με έβλεπες και έλεγες “πως πας έτσι κορίτσι μου;”. Πάντα μου έδιναν τον ίδιο ρόλο” πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ελένη Φιλίνη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Υπέστη ήπιο ισχαιμικό επεισόδιο – Νοσηλεύεται στο “Γεννηματάς”

ΠΟΜΙΔΑ- Ζητά έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας ακινήτων από τον αγοραστή μέσα σε 9 μήνες, για να ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις