in

Η Χατζίδου με τον Παύλου σε ξεκαρδιστικό διάλογο – «Εγώ ασχολούμαι με το πουλί σου» – «Εγώ το χαϊδεύω»

Έναν απολαυστικό και ξεκαρδιστικό διάλογο είχαν Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου νωρίτερα σήμερα (17/12) στον αέρα του Breakfast@Star. Το ζευγάρι στην τηλεόραση και στη ζωή, με αφορμή τον παπαγάλο που φιλοξενεί στο σπίτι τους, αστειεύτηκαν για το ποιος… ασχολείται περισσότερο με τη φροντίδα τους από τον άλλο.

«Προσπαθώ να το εκπαιδεύσω, κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο και ξεφεύγει», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Για ποιο πουλί λέει; Για τον παπαγάλο;», ρώτησε με χιούμορ η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Ο Σάννυ να ξέρεις έχει ξεθαρρέψει και γυρνάει έτσι μέσα στο σαλόνι. Τις προάλλες πήγες στο αυτί του κι έκατσε».

«Την ενοχλεί το πουλί μου, που έχουμε στο σπίτι», παρατήρησε ο παρουσιαστής στο ίδιο ύφος.

«Εγώ ασχολούμαι περισσότερο μαζί του. Εγώ το φροντίζω, εγώ το εκπαιδεύω, εγώ το καθαρίζω, εγώ το χαϊδεύω», τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου, με την Ελένη Χατζίδου να διαμαρτύρεται χαριτολογώντας: «Γιατί είναι δικό σου; Εγώ ασχολούμαι με το πουλί σου! Με το πουλί μου!».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δίωξη για πλημμέλημα στον γιο του Μιχάλη Κατρίνη και τον 15χρονο με το κουζινομάχαιρο