in

Έλενα Γαλύφα για Δημήτρη Αβραμόπουλο – «Εργάστηκα στο γραφείο του, ήταν μεγάλο σχολείο»

Η Έλενα Γαλύφα έγινε από προσωπική γραμματέας του Δηµήτρη Αβραµόπουλου, µία από τις πιο γνωστές fashion influencers, µε χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αναφέρεται στη μόδα και στην προσωπική της ζωή.

Πώς ξεκίνησες ως content creator;

  • Ξεκίνησα το 2014 µε παρακίνηση της αδελφής µου, όταν δημιουργήσαμε ένα fashion blog, και μάλιστα ήμασταν από τις πρώτες στην Ελλάδα τότε, 10 χρόνια πριν. Έπειτα όλη η προώθηση και η προτίμηση των εταιρειών επικεντρώθηκαν στο Instagram και ύστερα από δύο χρόνια, μόνη µου πλέον, ασχολήθηκα εξ ολοκλήρου µε αυτό. Το να δουλεύεις για μια εταιρεία και να δημιουργείς υλικό σαν να είσαι ένας αυτόνομος marketer το θεωρώ μοναδικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον και, φυσικά, δεν αναφέρομαι όταν είσαι απλά διεκπεραιωτικός, µε τα προϊόντα φόρα παρτίδα, γιατί υπάρχουν και αυτά τα προφίλ.

Έχουμε μάθει ότι εργάστηκες στο γραφείο του ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου. Πώς ήταν η εµπειρία ενασχόλησής σου µε την πολιτική, ειδικά δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο;

  • Σχολείο μεγάλο. Μπορώ να σου πω ότι ήταν και η εποχή που ωρίμασα. Γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους, μπήκα σε πλαίσια, προσαρμόστηκα σε κανονισμούς, έφτιαξα τον λόγο µου, ντυνόμουν διαφορετικά – µην ξεχνάμε ότι ήμουν 21 χρόνων… Πόσο εύκολο νομίζεις ότι είναι να περάσεις από την ανεμελιά του πανεπιστημίου σε ένα πολιτικό γραφείο µε απαιτήσεις; Ήμουν, όμως, τυχερή, γιατί είχα έναν αξιόλογο άνθρωπο δίπλα µου, τον οποίο σεβόμασταν, όπως µας σεβόταν και ο ίδιος, και χαίρομαι πάρα πολύ που ακόμα και σήμερα, αν τον καλέσω στο τηλέφωνο, ξέρω ότι θα τον βρω.

Κάποια στιγμή είχα γυρίσει ένα documentary στον ΑΝΤ1+ και του ζήτησα να πει δυο λόγια για µένα αν ήθελε. Τη συγκίνησή µου, όταν βρέθηκα ως καλεσμένη πια στο γραφείο του, έχοντας τον ίδιο να μιλά τόσο όμορφα για εμένα, δεν θα την ξεχάσω ποτέ και θα την κρατήσω πάντα κλειδωμένη μέσα µου, όπως και άλλες τόσες στιγμές που µε κάνουν περήφανη και µου δίνουν δύναμή ανά πάσα στιγμή.

Η γνώµη σου για το ντύσιµο του Στέφανου Κασσελάκη;

  • Θέλω πάρα πολύ να πάω µε μια βαλίτσα ρούχα και να του χτυπήσω την πόρτα. «Καλησπέρα, ήρθε η ώρα να φορέσουμε το σωστό νούμερο». Ενώ δεν είμαι στιλίστρια – ίσως είναι και ο µόνος που µου κινεί το ενδιαφέρον να του αλλάξω τη στιλιστική ταυτότητα. Έχει πάρα πολύ ωραία κορµοστασιά, γοητεία, star quality, τα οποία όλα θα απογειωθούν µε το ανάλογο στυλ και σε συνάρτηση πάντα µε την ιδιότητά του.

Ένας πρόεδρος κόμματος πρέπει να έχει στυλ, από τη στιγμή που ελκύει τα φώτα της δημοσιότητας, επηρεάζει κόσμο και -γιατί όχι;- να είναι για κάποιους πρότυπο. ∆εν γίνεται να ασφυκτιά σε λάθος νούμερο, γιατί παράλληλα είναι σαν να ασφυκτιά και η προσωπικότητά του – το μήνυμα είναι λανθασμένο. Εξάλλου, το ντύσιμό µας δεν υπηρετεί μονάχα το lifestyle. Είναι και ο κώδικας επικοινωνίας µας και φανερώνει πολλά πράγματα.

Είσαι πολλά χρόνια µε τον σύζυγό σου! Έχετε περάσει κρίση στον γάμο σας;

  • Είκοσι δύο χρόνια πια – το λέω και ούτε εγώ δεν το πιστεύω! Φυσικά και έχουμε περάσει κρίση – και όχι µία, αλλά πολλές! Αν οι ατομικές αξίες συμβαδίζουν, δύσκολα σπάει ένας γάμος. Η ρουτίνα µόνο μπορεί να φθείρει μια σχέση, όπου εκεί καλείσαι να δράσεις άμεσα… Τώρα, για πόσο ακόμα; Θα φανεί…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οξεία γαστρεντερίτιδα – Δείτε τι την προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται

ΣΟΚ στη Μύκονο – Έβαζαν τα ανήλικα παιδιά τους να ζητιανεύουν