in

Η απάντηση της Χριστοπούλου για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Μικρούτσικο;

Καλεσμένη στο «Πρωινό ΣουΣού» βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου. Η κριτής του TV Queen αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το νέο reality show του ΟΡΕΝ, ενώ απάντησε και για τη φετινή της συνύπαρξη δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

 

«Δεν έχω προλάβει ακόμη να πω και να κάνω πολλά πράγματα με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή. Είναι τα live, δεν έχουμε έρθει πολύ-πολύ σε επαφή, καθένας μπαίνει στο σπίτι ξεχωριστά. Θεωρώ ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες. Είναι πολύ νωρίς για μένα να μιλήσω για αγάπες και λουλούδια. Έχουμε μία πολύ ήρεμη και ήσυχη σχέση», δηλώνει και συνεχίζει :

«Χαίρομαι πάρα πολύ που κάθομαι δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, μαθαίνεις πολλά πράγματα μαζί του. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα σωστά και τα λάθη, να καταλαβαίνεις τι γίνεται. Όταν είναι μία τηλεοπτική – και όχι μόνο – εγκυκλοπαίδεια σε έναν άνθρωπο, είναι πολύ σημαντικό»,

 

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της περσινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε προχωρήσει σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα ενάντια στην Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Αφορμή είχαν σταθεί τα σχόλια που είχε κάνει εκείνη για τη συνέντευξη του παρουσιαστή που συζητήθηκε ιδιαίτερα πέρσι την άνοιξη εξαιτίας των αποκαλύψεων για την προσωπική του ιστορία με την Όλγα Τρέμη τη δεκαετία του ’70.

Απ’ ό,τι φαίνεται με τη φετινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη στο TV Queen του ΟΡΕΝ, οι δύο πλευρές έχουν λύσει τις μεταξύ τους διαφορές.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

H σκληρή ανακοίνωση της Μαυρίδου μετά την δημοσιοποίηση του διαζυγίου με τον Λάλο

Καιρός – Θα «μυρίσει καλοκαίρι» αύριο – Στους 35°C θα φτάσει ο υδράργυρος