in

Δίκη Folli Follie – Ελαφρυντικό αναγνώρισε το δικαστήριο στους πέντε ενόχους

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση των παραποιημένων οικονομικών στοιχείων που εμφάνιζε επί σειρά ετών η Folli Follie αποφάσισε την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου στους πέντε κατηγορουμένους που έκρινε ενόχους.

Το ελαφρυντικό για την υπόθεση της Folli Follie αναγνωρίστηκε στους Δημήτρη Κουτσολιούτσο, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, Καίτη Κουτσολιούτσου και τους δυο συνεργάτες τους, που κρίθηκαν ένοχοι για σειρά κακουργηματικών πράξεων.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ακόμα ελαφρυντικό στον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, σχετικά με την άρση των συνεπειών των πράξεων του.

Να σημειωθεί ότι με την απόφαση του δικαστηρίου καταδικάστηκαν η οικογένεια Κουτσολιούτσου, ο Δημήτρης, ο Τζώρτζης και η Καίτη και δύο συνεργάτες τους, ενώ αθωώθηκαν από όλες τις κατηγορίες οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι.

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση της αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από κοινού αλλά και για κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου καταδικάστηκε κατά μετατροπή της κατηγορίας για συνεργεία σε απάτη από κοινού, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος καταδικάστηκε για απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Μία συνεργάτης της οικογένειας κρίθηκε κατά μεταβολή της κατηγορίας ένοχη για συνεργεία σε πλαστογραφία, για συνεργεία σε απάτη από κοινού, συνεργεία σε χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ακόμη ο καταζητούμενος Ιωάννης Μπεγιέτης κρίθηκε ένοχος για πλαστογραφία άμεση συνεργεία στη. Απάτη, άμεση συνεργεία στη χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Αντίθετα, οι υπόλοιπο έξι κατηγορούμενοι της υπόθεσης κρίθηκαν αθώοι από τις κατηγορίες που τους είχαν αποδοθεί.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη (27.06.2024) με την απόφαση του δικαστηρίου επί των ποινών.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μοσχάτο ΤΩΡΑ – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία μετά τη μεγάλη φωτιά

Μυρτώ Αλικάκη – « Το 1993 στο Χονγκ Κονγκ έβλεπα ανθρώπους με κινητά και ένιωθα ότι έκανα μεταφορά στο μέλλον»