in

AngryAngry OMGOMG

ΕΛ.ΑΣ. – Έρευνα για εικονικά σύμφωνα συμβίωσης από συνοριοφύλακες

Έρευνα για τις καταγγελίες περί υπογραφής εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους συνοριοφύλακες, διεξάγεται από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από σχετική εντολή του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σε σχετική ανακοίνωση του αρχηγείου, επισημαίνονται τα εξής: «Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διεξάγεται διοικητική έρευνα σχετικά με καταγγελλόμενα σε δημοσιεύματα που αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους Συνοριοφύλακες».

Νωρίτερα σήμερα, το evros-news δημοσίευσε ρεπορτάζ με τίτλο «Νέοι Συνοριοφύλακες: Δεκάδες εικονικά σύμφωνα συμβίωσης, επειδή θέλουν να τοποθετηθούν στην Αλεξανδρούπολη».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ιστοσελίδας, έχουν υπογραφεί δεκάδες εικονικά σύμφωνα συμβίωσης, τα οποία ξεπερνούν ακόμα και τα 100, από τους 250 νέους συνοριοφύλακες που έχουν προσληφθεί, προκειμένου να εξασφαλίζουν τα 5 μόρια που προβλέπεται ότι μπορεί να πάρει κάποιος, ώστε να τοποθετηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι θέλουν να μείνουν στην πρωτεύουσα του Έβρου και να υπηρετούν στα τρία Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης που ανήκουν σε αυτήν, δηλαδή σε Φέρες, Τυχερό και Σουφλί, όπου προβλέπεται να τοποθετηθούν συνολικά 115 συνοριοφύλακες, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου – «Έχω μπει στον πειρασμό να γκουγκλάρω τον εαυτό μου για να δω τι φωτογραφίες παίζουν»

Ο Χάρος για το «Survivor All Star» – «Με στοχοποίησαν από την πρώτη μέρα που μπήκα»