in

ΕΚΤΑΚΤΟ – Έρχονται χιόνια στις κορυφές της Πάρνηθας και πτώση της θερμοκρασίας

Πτώση της θερμοκρασίας, κρύο και δυνατοί άνεμοι θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες μέρες, ενώ δεν αποκλείεται τις απογευματινές ώρες να χιονίσει ακόμα και στην Πάρνηθα.

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ ο Γιάννης Σταματάκης, τόνισε πως ο καιρός θα είναι κρύος και σήμερα υπάρχει πιθανότητα να χιονίσει στις κορυφές της Πάρνηθας, όπου η θερμοκρασία θα πέσει κοντά στο μηδέν.

Όσον αφορά την ψυχρή εισβολή δήλωσε ότι διαφαίνεται ένα κύμα ψύχους που αναμένεται από την Κυριακή να επηρεάσει τα Βαλκάνια: «Δεν ξέρουμε εάν θα επηρεάσει τη χώρα μας και θα φέρει χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λένα Δροσάκη – «Τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής µου ήταν όταν έµαθα ότι είµαι έγκυος στον Αναστάση»