in

Έκλεψε 200.000 ευρώ από φίλο του και αγόρασε κινητό, μηχανή και αυτοκίνητο

Ένα τεράστιο ποσό από φίλο του άρπαξε ένας 24χρονος από τη Χίο τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν την Τετάρτη (29/5) με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψή του.

Το θύμα, νόμιζε ότι είχε καλά κρυμμένα μέσα στο σπίτι του, στην πόλη της Χίου, το ποσό των 200.000 ευρώ ωστόσο, όπως αποδείχθηκε ο 24χρονος φίλος του τα λιμπίστηκε και θέλησε να τα αφαιρέσει από την κατοχή του.

Όπως αναφέρει το astraparis.gr, η κλοπή του ποσό έγινε πριν από περίπου 6 μήνες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία όπου διαμένει ο 24χρονος στη Χίο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συσκευή καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και μικρό χρηματικό ποσό.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε στην κατοχή του ασύρματο συντονισμένο σε συχνότητα αρχών ασφαλείας της νήσου Χίου, χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις, ο οποίος και κατασχέθηκε».

Καθώς φαίνεται από τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας τα 200.000 ευρώ έχουν γίνει κυριολεκτικά καπνός, ενώ η αστυνομία εντόπισε και κατέσχεσε «δύο οχήματα (αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα), στην αγορά των οποίων είχε προβεί κατά το τελευταίο εξάμηνο ο δράστης, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο». Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα χρήματ που άρπαξε ο δράστης δεν έχουν βρεθεί.

Ο 24χρονος συνελήφθη και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, της παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ξέσπασε ο Τσιμιτσέλης για τον Ολυμπιακό – Έκλαιγε σαν παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από Φαίη Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα – Το μαρτύρησε! (Vid)