Οριστικά εκτός πλάνων του ΑΝΤ1 βρίσκεται πλέον η Μπέττυ Μαγγίρα κάτι που προφανώς επιδίωξε και η ίδια στη συνέντευξή της στη Σίσσυ Χρηστίδου.
- Η ίδια δεν μάσησε τα λόγια της μιλώντας για επιλογή που της «φορέθηκε» από το κανάλι, στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο συγκεκριμένα με την Τζο Κουτσοκώστα να της απαντά και την Μπέττυ να ανασκευάζει εν μέρει.
Και ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα είχε διατυπωθεί η άποψη πως αδικήθηκε και η Μαγγίρα και το «I Love Sou Kou» που δεν συνεχίστηκε με πολύ καλύτερα νούμερα και από των «Weekenders» αλλά και από αυτά της Ελένης Τσολάκη τώρα πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική. Και φυσικά βγαίνει εκτός κάδρου η παρουσιάστρια και για την παρουσίαση του «Familiar».
Προφανώς η Μπέττυ ήθελε να μιλήσει ανοιχτά την ώρα που πληροφορίες την φέρνουν αρκετά κοντά στο STAR χωρίς όμως να υπάρχουν ξεκάθαρες πληροφορίες για το τί ακριβώς της έχει προταθεί από το κανάλι.


GIPHY App Key not set. Please check settings