in

«Εκείνη βιαιοπράγησε εναντίον του» λένε οι δικηγόροι του ποινικολόγου για τις καταγγελίες ξυλοδαρμού της 43χρονης

«Εκείνη βιαιοπράγησε εναντίον του» αναφέρουν μεταξύ άλλων σε δήλωση τους οι δικηγόροι του ποινικολόγου τον οποίο έχει καταγγείλει για ξυλοδαρμό, εξύβριση και εργασιακές διαφορές η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος.

Οι δικηγόροι Όθωνας Παπαδόπουλος και Ευτύχης Αλιγιζάκης στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν για λογαριασμό του 69χρονου αναφέρονται στις κατηγορίες για ξυλοδαρμό, εξύβριση και εργασιακές διαφορές και κάνουν λόγο για αναληθές περιστατικό και πως η 43χρονη δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτιδα στο γραφείο του ποινικολόγου και της συζύγου του και πως ο πελάτης

«Το περιστατικό όπως εξιστορείται από την καταγγέλλουσα είναι πέρα για πέρα αναληθές παρουσιάζει διαφορετικές εκδοχές στην ιστορία της με αποκλειστικό σκοπό να πλέξει προσωπικά τον δικηγόρο για ιδιοτελής λόγους η πραγματικότητα διερευνάται από την εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά αφού έχουν υποβληθεί 100 μηνύσεις», αναφέρουν στη δήλωση τους οι δικηγόροι του καταγγελλόμενου συναδέρφου τους και συνεχίζοντας προσθέτουν: «Η ασκούμενη δικηγόρος κατά δήλωση της δεν είναι ασκούμενη, αλλά δικηγόρος και κατά δήλωσή της έχει υπάρξει νοσηλεύτρια σε διάφορα νοσοκομεία των Αθηνών.

Πάντως ουδέποτε υπήρξε συνεργάτιδα στο γραφείο του καταγγελλόμενου δικηγόρου ή τη συζύγου του και ουδέποτε είχε εργασιακή σχέση με το δικηγορικό τους γραφείο αυτή είναι η εκδοχή που εφηύρε καιρό μετά το περιστατικό που διεκτραγωδεί και είναι αυτό ψευδές. Η εμπλοκή της με τον δικηγόρο ανήκει στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και αυτή έχει αναλυτικά αναφερθεί στην μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος της ο δικηγόρος. Εξάλλου η ίδια την επίμαχη ημέρα προσέφυγε στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας. Άρα ήδη αρχικά επικαλέστηκε προσωπική σχέση και καθόλου επαγγελματική».

Οι νομικοί εκπρόσωποι του 69χρονου στην συνέχεια εστιάζουν στις εργασιακές διαφωνίες που υποστηρίζει η 43χρονη ότι είχε με τον πελάτη τους και τονίζουν: «Δεκαπέντε ημέρες μετά την καταγγελία της στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας η καταγγέλλουσα προέβη σε ανάρτησης στο facebook, της οποίας μέλη είναι αποκλειστικά ασκούμενοι και δικηγόροι, και στην οποία ανάρτησή της αναφερόταν σε εργασιακή διαφωνία.

Δεν έγραψε τίποτα απολύτως περί οιασδήποτε άλλης σχέσης με τον δικηγόρο. Επιλέγει ανάλογα το ακροατήριο που απευθύνεται το είδος στη σχέσης που θεωρεί ότι εξυπηρετεί καλύτερα το σκοπό της. Να πλήξει την τιμή και την υπόληψη του άδικα. Για την ιστορία, η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας δήλωσε πως αν και οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την καταγγέλλουσα πως με βάση την κατάθεση της το πρωτόκολλο είναι να οδηγηθεί συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ή ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθούν όσα κατέθεσε η καταγγέλλουσα, εκείνη αρνήθηκε σθεναρά να εξεταστεί αυθημερόν».

Αμέσως μετά οι κύριοι Όθωνας Παπαδόπουλος και Ευτύχης Αλιγιζάκης αναφέρονται στην ημέρα που σημειώθηκε το περιστατικό και υποστηρίζουν ότι η 43χρονη ήταν αυτή που βιαιοπράγησε.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο Ρέντη, ημέρα Κυριακή, προ της ενάρξεως ποδοσφαιρικού αγώνα, παρουσία δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων, κάποιοι εκ των οποίων έχουν ήδη καταθέσει ως μάρτυρες. Ο δικηγόρος ουδέποτε άσκησε πράξεις βίας εναντίον της. Το εντελώς αντίθετο συνέβη. Εκείνη βιαιοπράγησε εναντίον του υβρίζοντάς τον, απειλώντας τον, χτυπώντας τον και σκίζοντας το πουκάμισό του. Για τις αμυχές και τους μώλωπες που έχει υποστεί ο δικηγόρος, συνεταγή ιατροδικαστική έκθεση».

Τέλος στην δήλωση τους οι νομικοί εκπρόσωποι του 69χρονου δικηγόρου μιλούν μεταξύ άλλων για εμμονική και συκοφαντική συμπεριφορά της 43χρονης.

«Η συμπεριφορά που επέδειξε η καταγγέλλουσα κατά το προηγούμενο αλλά και κατά το μετέπειτα διάστημα ήταν εμμονική, καταδιωκτική και κατασυκοφαντική τόσο εναντίον του δικηγόρου όσο και κυρίως κατά τη συζύγου του την οποία δεν γνωρίζει καν και της συστήθηκε μία μοναδική φορά σε συνέδριο στην Κατερίνη ως συνεργάτιδα ετέρου δικηγόρου με τον οποίον διέμενε. Κατά συνέπεια επειδή πλήττεται κατάφωρα η προσωπικότητά του από πρόσωπο που καταγγέλλει αντιφατικά ζητήματα τα οποία δεν είναι καν αληθινά.

Ζητούμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν την προσωπική ζωή της κατάφωρα και αδίκως πληττόμενης οικογένειας από μία δικηγόρο που δεν μπορεί να αποφασίσει αν είναι ασκούμενη ή δικηγόρος, αν εδάρη ή εξυβρίστηκε, αν είναι εργαζόμενη ή σύντροφος. Για τη συμπεριφορά αυτή της καταγγέλλουσας έχει ζητηθεί νομική προστασία, αφού αυτή τυποποιεί πολλά άρθρα του Ποινικού Κώδικα, τα οποία ερευνά η δικαιοσύνη».

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Άτομα με άγχος κινδυνεύουν περισσότερο με Πάρκινσον

Ελένη Μενεγάκη – «Θα επιστρέψω όταν θα υπάρχει λόγος, το περιβάλλον και όλα είναι όπως πρέπει να είναι»