Σαν τώρα θυμάμαι την τελευταία απόπειρα του Φάνη Λαμπρόπουλου στον Αντ1… πρίν ακόμη πέσει σε τηεθέαση το μεγάλο κανάλι του Αμαρουσίου… να φέρνει 8% τις Παρασκευές και να κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες.
- Και πραγματικά απορώ. Ποιος έμπειρος τηλεοπτικά “νούς” – ρε λέτε να είναι επιλογή του Ζούλα και αυτός; – έδωσε εκπομπή στον Λαμπρόπουλο.
Δεν τον γνωρίζω… τον χριστιανό αλλά ειλικρινά… ο τύπος δεν κάνει. Τα αστεία απομιμήσεις του Σεφερλή… δεν οδηγούν πουθενά. Ούτε οι βερμπαλισμοί… οι ραδιοφωνικές μπούρδες και το “ΤικΤοκ”. Οδηγούν μόνο στο 3%. Και καλεσμένη την Αντώνα; Τι περιμένεις να φέρεις στο κανάλι Φάνη; Μόνο 3άρια.
Τόσο χαμηλά που τον ξεπέρασαν στο Open ο Ντούγκας και η παρέα του στο “¨Κοινωνία Άνω-Κάτω”. Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση:




GIPHY App Key not set. Please check settings