in

Είναι η Νάταλι Πόρτμαν και ο Πολ Μέσκαλ το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Η Νάταλι Πόρτμαν και ο Πολ Μέσκαλ πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο, όταν εθεάθησαν μαζί στο Λονδίνο τις προάλλες.

  • Πρόσφατες φωτογραφίες της Daily Mail τους δείχνουν να γελούν έξω από το διάσημο μπαρ 69 Colebrooke Row, όσο καπνίζουν ένα τσιγάρο. Η Πόρτμαν, η οποία πρόσφατα έβαλε τέλος στον 11χρονο γάμο της με τον Μπέντζαμιν Μίλιπιντ, φορούσε λευκό μπλουζάκι και τζιν, ενώ ο 28χρονος ηθοποιός ήταν ντυμένος παρόμοια.

Το ζευγάρι φαινόταν να είναι αρκετά φιλικό, αφού γνωρίζονται ήδη, καθώς στο παρελθόν είχαν πάρει συνεντεύξεις ο ένας από τον άλλον για το αφιέρωμα «Actors on Actors» του Variety. Διεθνή ΜΜΕ πάντως αναφέρουν, πως έχει ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ των δύο ηθοποιών.

  • Σύμφωνα με το OK!, η Πόρτμαν οριστικοποίησε το διαζύγιό της τον Μάρτιο, ενώ ο Μεσκάλ παραμένει ελεύθερος από τον χωρισμό του με τη Φοίβη Μπρίτζερς το 2022.

Μια πηγή ανέφερε ότι η πρωταγωνίστρια του Black Swan πέρασε δύσκολα μετά το διαζύγιο.

  • «Παλεύει συναισθηματικά και έχει ζητήσει τη βοήθεια ενός κορυφαίου ειδικού για να τη βοηθήσει να το αντιμετωπίσει», αποκάλυψε άτομο από το περιβάλλον της και πρόσθεσε :«Δεν ήταν προετοιμασμένη για αυτόν τον χωρισμό και έχει καταρρεύσει. Παρόλο που εκείνη ξεκίνησε το διαζύγιο, αυτό έγινε μόνο μετά την προδοσία του Μπέντζαμιν».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παιδάκια έπεσαν από ποδήλατο και κατέληξαν στο Νοσοκομείο Bόλου

Λευκάδα ΤΩΡΑ – Ηλικιωμένη έδωσε 25.000 ευρώ σε απατεώνες