in

CryCry LOLLOL

Είμαι χωρισμένη, έχω δύο εραστές όμως πρόσφατα ερωτεύτηκα άλλον. Τι να κάνω;

«Είχα πάντα σταθερές σχέσεις στη ζωή μου, όμως μετά από έναν επώδυνο χωρισμό, αποφάσισα να μην ξαναμπώ σε σχέση και μόνο να περνάω καλά».

Είναι η Μαίρη και έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον η ιστορία της

Είμαι χωρισμένη και έχω δύο εραστές, όμως πρόσφατα ερωτεύτηκα άλλον. Θέλω και τους τρεις, πώς να ξεκαθαρίσω; Με λένε Μαίρη και είμαι χωρισμένη με ένα αγοράκι 8 ετών.

 

 

 

  • Πάντα ήμουν σε σταθερές σχέσεις, όμως μετά από έναν επώδυνο χωρισμό αποφάσισα να μην ξαναμπώ σε σχέση και μόνο να περνάω καλά. Έτσι κατέληξα να έχω ελεύθερη σχέση με δύο άντρες. Είμαστε μαζί μόνο για τον έρωτα. Εδώ και ένα εξάμηνο είμαι καλά και χαρούμενη, όμως τώρα τελευταία γνώρισα και νομίζω ερωτεύτηκα έναν τρίτο.

Αυτόν δεν τον βλέπω για ελεύθερη σχέση αλλά πιο σοβαρά. Βγήκαμε δυο τρεις φορές και πέρασα πολύ ωραία. Δεν έχουμε ολοκληρώσει, αλλά νομίζω ότι είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Το κρεβάτι όμως με τους άλλους δύο με ικανοποιεί και δεν θέλω να το σταματήσω.

 

  • Να μιλήσω στον τρίτο με ειλικρίνεια και να κάνω ελεύθερη σχέση και με αυτόν για να μην τον χάσω; Να μην του πω τίποτα για τους άλλους δύο και απλά να δω πώς πάει μεταξύ μας και να τους κόψω μετά αν είναι;

Θέλω και τους τρεις, πώς να ξεκαθαρίσω; Τί να κάνω;

  • Η απάντηση Ψυχολόγου-Οικογενειακού Συμβούλου μας προβληματίζει: 

 

Αγαπητή Μαίρη. Η κατάσταση που περιγράφεις είναι πολύπλοκη και φυσικά κατανοώ την αναστάτωση που νιώθεις. Ας δούμε μερικά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να διαχειριστείς το πρόβλημα:

Αυτογνωσία και Προτεραιότητες:

Πρώτα απ’ όλα, προσπάθησε να κατανοήσεις τι ακριβώς θέλεις για τον εαυτό σου και το παιδί σου. Είσαι σε μια φάση που αναζητάς την ευτυχία και την ισορροπία. Είναι σημαντικό να σκεφτείς ποιες είναι οι προτεραιότητές σου στη ζωή και ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου.

Ειλικρίνεια και Διαφάνεια:

Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί σε κάθε σχέση. Αν αποφασίσεις να συνεχίσεις με τον τρίτο άνδρα, είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής μαζί του για την τρέχουσα κατάσταση. Μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση μπορεί να δημιουργήσει τις βάσεις για μια υγιή σχέση.

Αξιολόγηση των Σχέσεων:

Κάνε μια ανασκόπηση των σχέσεων που έχεις αυτή τη στιγμή. Τι σου προσφέρουν και τι αισθάνεσαι ότι λείπει; Είσαι ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με την τρέχουσα κατάσταση; Αν ναι, τότε ίσως χρειάζεται να εξηγήσεις και στον τρίτο άνδρα τη σημασία αυτών των σχέσεων για σένα.

Συμβουλευτική Υποστήριξη:

Μια συζήτηση με έναν ψυχολόγο ή οικογενειακό σύμβουλο μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να λάβεις πιο ενημερωμένες αποφάσεις. Οι επαγγελματίες αυτοί μπορούν να σε καθοδηγήσουν στο να εξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου με έναν δομημένο τρόπο.

Σκέψου το Παιδί σου:

Η σταθερότητα και η ευημερία του παιδιού σου είναι πρωταρχικής σημασίας. Σκέψου πώς οι αποφάσεις σου μπορεί να επηρεάσουν το παιδί σου και προσπάθησε να διατηρήσεις ένα περιβάλλον αγάπης και σταθερότητας για εκείνο.

Σχέδιο Δράσης:

Δημιούργησε ένα σχέδιο δράσης για το πώς θα προσεγγίσεις τις συζητήσεις με τους εραστές σου. Σκέψου πώς θα εξηγήσεις τα συναισθήματά σου και τις επιθυμίες σου και προετοιμάσου για τις αντιδράσεις τους.

Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι οι σχέσεις είναι περίπλοκες και απαιτούν συνεχή επικοινωνία και προσπάθεια. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο να σκεφτείς και να κατανοήσεις τι πραγματικά θέλεις και πώς μπορείς να το πετύχεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Ζαρίφη για το τηλεοπτικό μέλλον της – «Κάπου θα με “τρακάρετε”. Έχουν γίνει κουβέντες»

Αλλαγή στο MEGA; – Τετράωρη η Σκορδά με μετακίνηση του μεσημβρινού δελτίου;