in

«Εγώ είμαι καλά, έχασα το σκυλάκι μου και αυτό πονάει» περιγράφει η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση του πιτ μπουλ

«Εγώ είμαι καλά, όμως ο εαυτός μου είναι σε δεύτερη μοίρα. Έχω χάσει το σκυλάκι μου, το παιδάκι μου και αυτό είναι που πονάει περισσότερο» λέει με παράπονο, η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση μαζί με το σκυλάκι της, από ένα πιτ μπουλ στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, στην προσπάθειά της να προστατεύσει το σκυλάκι της, ένα μαλτεζάκι, τραυματίστηκε και η ίδια στο χέρι. Όμως αυτό που την πονάει περισσότερο, είναι ότι δεν κατάφερε να σώσει το σκυλάκι της από το πιτ μπουλ… Αυτό το παράπονο εξέφρασε μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, στο LiveNews.

«Βγήκα να κάνω βόλτα το σκυλάκι μου και είδα το πιτ μπουλ να έρχεται κατά πάνω μας. Το πήρα κατευθείαν στην αγκαλιά μου το σκυλάκι μου και το άλλο με έπιασε από τον αγκώνα και με δάγκωσε. Μου έβγαλε ένα μεγάλο κομμάτι κρέας και στη συνέχεια κατασπάραξε το δικό μου. Εγώ έκανα χειρουργείο χθες. Πήραν μόσχευμα από το αριστερό μου πόδι και το έβαλαν στο χέρι» περιγράφει η γυναίκα για το πιτ μπουλ, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι κυκλοφορούσε ελεύθερο και μετά την επίθεση.

«Όταν οι γείτονες κατάλαβαν τι γινόταν έτρεξαν να βοηθήσουν. Ένας κυνήγησε το πιτ μπουλ και άλλοι κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Το σκυλάκι μου ήταν δεκαπέντε χρονών, ήταν μεγάλο αλλά δεν είχε κάτι. Δεν μπορώ να το χωνέψω» λέει με παράπονο η γυναίκα…

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες σε έναν 47χρονο Βούλγαρο που φέρεται να ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη του πιτ μπουλ, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 41χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης του σκύλου που απουσιάζει στο εξωτερικό.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαρούσι ΤΩΡΑ – Τραυματίστηκε καθηγήτρια από κροτίδες που πέταξαν μαθητές

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – «Μόλις την βρήκαν ζήτησε νεράκι και παγωτό, όλα πήγαν καλά». Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης που εξαφανίστηκε