in

Έγκλημα στη Χαλκίδα – «Δεν πήγε με πρόθεση να σκοτώσει» λέει ο πατέρας του 39χρονου

Ο πατέρας του 39χρονου δράστη μιλάει για το έγκλημα στη Χαλκίδα και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα όσα έγιναν. Ο γιος του ομολόγησε τη δολοφονία στους αστυνομικούς.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» λέει στο newsit.gr, ο πατέρας του 39χρονου καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας μίας 63χρονης γυναίκας, σε σπίτι στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας στη Χαλκίδα. Ακόμα, όπως λέει, δεν μπορεί να πιστέψει τι έκανε ο γιος του στην άτυχη γυναίκα στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Το έγκλημα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς, 17 μέρες μετά. Η είδηση της ομολογίας ήρθε να συνταράξει τόσο τους στενούς συγγενείς του θύματος, όσο και τους πιο κοντινούς ανθρώπους του 39χρονου.

Μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι ο 39χρονος «δεν πήγε με πρόθεση να σκοτώσει. Απλώς πήγε εκεί για τα λεφτά για τον τζόγο και φανερώθηκε η γυναίκα. Εκείνη τον ήξερε επειδή ήταν συνέχεια σπίτι, γιατί με την κόρη της ήταν από πιτσιρίκια φίλοι. Την είδε και θόλωσε εκείνη την ώρα και πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα. Δεν πήγε εκεί με μαχαίρι για να σκοτώσει».

Ο πατέρας του είναι σοκαρισμένος. «Πώς να είμαι; Δεν μπορώ να συνέλθω. Πήγε ο δικηγόρος να τον δει. Είναι 39 χρονών, μπορώ εγώ να τον ελέγξω, τι κάνει στο κινητό του; Έπαιζε τζόγο στο κινητό» λέει στο newsit.gr και προσθέτει «δεν είχε δώσει δικαίωμα και τα ναρκωτικά που λένε, η κοπέλα έπαιρνε, όχι ο γιος μου. Ήταν παιδικοί φίλοι από το δημοτικό».

Χαρακτηρίζει το παιδί του «φιλότιμο, εργατικό, δίχως πρόβλημα στη συμπεριφορά του». Ο 39χρονος άνδρας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της 63χρονης στην Χαλκίδα, πριν από περίπου έναν μήνα.

Ομολόγησε την πράξη του, όταν κατάλαβε πως δεν μπορεί να ξεφύγει από τις αρχές. Μάλιστα η αγωνία του μεγάλωσε όταν του έγινε γνωστό ότι υπάρχει και οπτικό υλικό που τον τοποθετηθεί στην περιοχή του εγκλήματος την ώρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, έπληξε την 63χρονη στον αυχένα πέντε φορές με ένα κουζινομάχαιρο. Αμέσως μετά έφυγε και επί 17 ημέρες, προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές αλλά και την οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας. Μάλιστα, καθημερινά επισκεπτόταν την κόρη της άτυχης γυναίκας και την ρωτούσε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη από την έρευνα της αστυνομίας. Στην κηδεία της άτυχης γυναίκας, ο ίδιος καθόταν απέναντι από την κόρη της.

Η αστυνομία από την αρχή είχε υποψίες ότι δολοφόνος είναι 39χρονος, καθώς είχαν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα κοντά στην σορό της 63χρονης και είχαν δει από κάμερες ασφαλείας ότι τριγυρνούσε κοντά στο σπίτι. Όταν εξακρίβωσαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα, τον ταυτοποίησαν και χθες Δευτέρα (3.06.2024) τον προσήγαγαν. Μέσα σε λίγα λεπτά ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως χρωστούσε χρήματα από τον τζόγο.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φελίσια Λαπάτη – Πανηγύρισε το Ευρωπαϊκό του ΠΑΟ και βγήκε στο Βερολίνο με μαγιό

Ο Φειδίας Παναγιώτου ζούσε 3 μήνες έξω από την εταιρία του Έλον Μασκ και…