in

Έγκλημα στη Χαλκίδα – «Άφηναν υπονοούμενα για την κόρη» εξηγεί ο δικηγόρος της μετά τις αποκαλύψεις

Ο 39χρονος προφυλακίστηκε για το έγκλημα στη Χαλκίδα, με την τοπική κοινωνία να παραμένει ανάστατη από τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία. Ο δικηγόρος που εκπροσώπησε την κόρη, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Το έγκλημα στη Χαλκίδα συντάραξε την τοπική κοινωνία, που έμαθε την αλήθεια 17 μέρες μετά. Όταν ο 39χρονος ομολόγησε τη δολοφονία και μαζί τα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν. Τραγική φιγούρα η κόρη της 63χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε. Από την πρώτη μέρα προσπαθούσε να μάθει ποιος και γιατί σκότωσε τον άνθρωπο που την έφερε στον κόσμο. Δεν μπορούσε ποτέ να σκεφτεί αυτό που είχε συμβεί. Πλέον ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, με τη βοήθεια στενών συγγενών, συναδέλφων και αληθινών φίλων που προσπαθούν να την στηρίξουν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κόρης της 63χρονης, η οποία παραμένει σε σοκ, δεν είναι μόνο ότι ο καλύτερός της φίλος σκότωσε τη μητέρα της. «Επιπλέον σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε και την τραγική στάση της μικρής κοινωνίας που ζούμε εδώ που από την αρχή σιγοψιθύριζαν, με την υποστήριξη κάποιων από τα ΜΜΕ, αφήνοντας υπονοούμενα ότι και η ίδια η κόρη του θύματος μπορεί να έχει δολοφονήσει τη μητέρα της. Καταλαβαίνεται τι έκαναν σε αυτό το κορίτσι όταν είχε να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση που βίωνε και να ακούει ξαφνικά ότι μπορεί να είναι και η ίδια η δολοφόνος».

Όπως λέει ο Αθανάσιος Τάρτης: «Εγώ και η Αστυνομία είχαμε από την αρχή πολύ σοβαρές υποψίες ότι ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Έκανε συχνές ερωτήσεις και μάλιστα την τελευταία ημέρα πριν τη δολοφονία, ήταν ιδιαίτερα πιεστικός στο να μάθει σε τι κατάσταση ήταν η μητέρα της, στο να τη ρωτήσει πώς μπορεί κανείς να μπει στο σπίτι αφού η μητέρα της είναι ξαπλωμένη, στο να μάθει αν υπήρχε κλειδί έξω από το σπίτι για να υπάρχει πρόσβαση, στο να μάθει αν υπάρχουν χρήματα μέσα στο σπίτι. Αυτά δημιουργήσαν σοβαρές υποψίες».

«Ξεκίνησε η Αστυνομία να ψάχνει, βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα στο δωμάτιο του θύματος. Περιμέναμε να ταυτοποιηθούν και διαπιστώθηκε ότι το δαχτυλικό αποτύπωμα πάνω σε μια κασετίνα κοσμημάτων ανήκε στον καθ’ ομολογίαν δράστη. Αυτό, σε συνδυασμό με τις κάμερες που τον τοποθετούν έξω από το σπίτι του θύματος, τον οδήγησαν στο να υποχρεωθεί να παραδεχτεί ότι αυτός είναι ο δράστης της συγκεκριμένης δολοφονίας. Δεν το έκανε επειδή μετάνιωσε, ούτε επειδή είχε τύψεις, αλλά επειδή δεν μπορούσε πλέον να αποφύγει τη σύλληψη», συμπληρώνει.

 

Η κόρη του θύματος, «έχει απογοητευτεί πολύ από αυτήν την ιστορία. Ο καλύτερός της φίλος να αφαιρεί τη ζωή της μητέρας της. Έπαιζε τζόγο, το ξέραμε, αλλά όχι σε βαθμό τέτοιον που να μην μπορεί να το διαχειριστεί και να πάει να σκοτώσει άνθρωπο», καταλήγει ο κ. Τάρτης.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ στα Τρίκαλα – Με σταφυλόκοκκο οι πισίνες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Θέμης Αδαμαντίδης – «Η κακή μου φήμη με πήγε πίσω»