Συμβουλές για να περάσουμε ανώδυνα την περίοδο του Πάσχα εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, με αφορμή τα μεγάλα εορταστικά τραπέζια στα οποία περιλαμβάνονται μεγάλες ποσότητες κρέατος, τυριών, αυγών και γλυκών.
- Στην ανακοίνωση, σημειώνεται ότι είναι σημαντικό οι καταναλωτές να δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των τροφίμων για να ελαχιστοποιούν την επικινδυνότητα των τροφιμογενών νοσημάτων και τη σπατάλη των τροφίμων.
Διαβάστε την συνέχεια πατώντας ΕΔΩ
GIPHY App Key not set. Please check settings