in

Διαβήτης τύπου 2 – Ποια πρόσθετα τροφίμων αυξάνουν τον κίνδυνο

Ο διαβήτης τύπου 2 αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες χρόνιες παθήσεις παγκοσμίως, με την αύξηση της παχυσαρκίας και των ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνισή του. Πέρα από τα βασικά θρεπτικά συστατικά, τα πρόσθετα τροφίμων έχουν αρχίσει να απασχολούν τους επιστήμονες, καθώς ορισμένα από αυτά φαίνεται να αυξάνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2.

Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η δημοσιογράφος στη Σαντορίνη που έκλεψε τα βλέμματα από Καραγκούνη! (ΦΩΤΟ)

Δημήτρης Μαρέδης μετά την καταδίκη του – «Είχα τη Ζέττα Μακρή σαν μάνα μου, με παγίδευσε»