Ο αγώνας του Ελλοπιακού με τον Ατρόμητο Πειραιά στη Γ’ Εθνική ήταν ιστορικός για την ομάδα της Βοιωτίας, αλλά λίγο έλειψε να μετατραπεί σε… τραγωδία, μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα.
- Μία διεκδίκηση της μπάλας από τους Αχείμαστο και Γκόγκα, οδήγησε σε άτσαλη πτώση του πρώτου στον αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να χάσει μάλιστα και τις αισθήσεις του. Ο διαιτητής του αγώνα, Αργύρης Κατσίνης, έσπευσε όμως στο σημείο και κατάφερε να του σώσει τη ζωή, μαζί και με τους γιατρούς της ομάδας.
Έχοντας τραυματιστεί και στη μύτη, ο ποδοσφαιριστής του Ελλοπιακού δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αλλά ο διαιτητής επανέφερε τη γλώσσα του και του επέτρεψε να συνέλθει άμεσα και να φύγει όρθιος από το γήπεδο.
- Ο ποδοσφαιριστής είναι μάλιστα πλέον καλά στην υγεία του, ενώ η ομάδα του πανηγύρισε στη συνέχεια τη νίκη με 3-0, στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στη Γ’ Εθνική.
GIPHY App Key not set. Please check settings