in

Στην Μύκονο η Βανδή με τον Αρσενάκο, τον Κασιδόκωστα και την Φουρέιρα

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο μαζί με τους φίλους της τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για να περάσει λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς.

  • Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε ένα νέο νυχτερινό μαγαζί, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, προκαλώντας το αδιαχώρητο, εγκαινιάζοντας έτσι τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της.

Μαζί της διασκέδασαν οι συνιδρυτές της Panik Records, Πάρης Κασιδόκωστας – Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και η Ελένη Φουρέιρα, με τους οποίους έκανε και βόλτα στο νησί.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα η Δέσποινα Βανδή θα κάνει πρόβες για την εμφάνισή της στα Mad VMA, ενώ αυτή την Παρασκευή 13 Ιουνίου κυκλοφορεί από την Panik Records το νέο της τραγούδι με τίτλο «Φαινόμενο», ένα δυνατό ποπ κομμάτι που ξεσηκώνει, με μουσική και στίχους των Arcade.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τραγωδία στον Έβρο – Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από τρένο

Κρήτη ΤΩΡΑ – Νεκρός ανασύρθηκε 25χρονος μέσα απο την θάλασσα