in ,

CryCry LOLLOL

“Δεν ρωτήθηκε, δεν σχολίασε” – Η αντίδραση Λιάγκα για την δήθεν επιστροφή του “μπάτλερ” στον ΑΝΤ1.

Ήξερε εδώ και λίγα 24ωρα τις συζητήσεις Ουγγαρέζου με ΑΝΤ1 απ’ ότι μαθαίνω ο Λιάγκας. Εντάξει δεν είναι και το καλύτερο του αλλά δεν έχει καμία σημασία. Άλλωστε ο Λιάγκας δεν έχει καλές σχέσεις ούτε με τους υπόλοιπους παρουσιαστές του ΑΝΤ1.
  • Για παράδειγμα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και με τον κουμπάρο του Νίκο Χατζηνικολάου οι σχέσεις μέχρι και τη συνέντευξη στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν τυπικές.
Τώρα βέβαια έχουν βελτιωθεί. Μαθαίνω πως ο Λιάγκας κανένα σχόλιο δεν έκανε για την φημολογούμενη επιστροφή Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1. Ούτε θετικό αλλά ούτε και αρνητικό.
Ούτε και βέβαια ρωτήθηκε η γνώμη του από κάποιο στέλεχος. Σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν στον «αέρα» και τις «απέναντι» εκπομπές ο Λιάγκας σπανίως έως ποτέ ασχολείται με άλλες εκπομπές του ίδιου καναλιού.
Αρκεί να μην μπαίνουν στα πόδια του σε επίπεδο καλεσμένων, ρεπορτάζ κτλ. Πάντως εάν τελικά υπογράψει ο Μπάτλερ στον ΑΝΤ1 – πράγμα δύσκολο καθώς δεν έχουν αποφασίσει τίποτε ακόμη για το Σαββατοκύριακο, παρα μόνο έχουν ρίξει ονόματα στο τραπέζι- προφανώς και δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιου είδους φιλική προσέγγιση από κανέναν από τους δύο.
Αφήστε που κάποιοι μέσα στο κανάλι χρεώνουν στον Μπάτλερ την διαρροή στον φίλο του τον Μελά… και έχουν χαλάστει πάρα πολύ με την εξέλιξη αυτή. Τόσο που μπορεί να του κάψουν την πιθανή συνεργασία.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καύσωνας – Τι προκαλούν τα 40αρια στην ανάπτυξη του εγκεφάλου ενός παιδιού

Ιατρικό θαύμα στο Ηράκλειο – Επέζησε 29χρονος που τον είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι