in ,

CryCry LOLLOL

Δεν άρεσε στον ΑΝΤ1 η πρώτη μέρα του διδύμου Κουίκ – Λιάγκα. Εν αναμονή των ποσοστών

Δεν τρελάθηκαν στον ΑΝΤ1 απ’ ότι μαθαίνω από την τηλεοπτική συνύπαρξη του Γιώργου Λιάγκα με τον Τέρενς Κουϊκ.

 

  • Η εικόνα που βγήκε στον «αέρα» ήταν παλιακή και σίγουρα δεν κινείται προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης του ενημερωτικού κομματιού του «Πρωινού» που ξεκάθαρα είναι πολύ αδύναμο. Αλήθεια θέλετε απλά ένα ακόμη σχόλιο… ή θέλετε ρεπορτάζ;
  • Γιατί το πρώτο το έχετε απο τον Λιάγκα και τους μονολόγους του εδώ και χρόνια και ο Κουϊκ ρεπορτάζ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
  • Αντιθέτως ο τελευταίος… μετά την εμπλοκή του με την ενεργό πολιτική έχει χάσει ένα τεράστιο κομμάτι αξιοπιστίας στο κοινό.

 

Δεν άρεσε επίσης και η επισήμανση Κουίκ στον «αέρα» πως κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή θέλει να συνομιλεί αποκλειστικά και μόνο με τον Γιώργο Λιάγκα και όχι με τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ. Αφήστε που έλεγε ανοησίες επικαλούμενος την Google και ανύπαρκτα εργαλεία για την “δημοτικότητα της Καρυστιανού”

 

  • Αυτό έχει ήδη δημιουργήσει αμυντική στάση των υπόλοιπων συνεργατών του Λιάγκα προς το πρόσωπο του Κουίκ και περισσότερο προβληματισμό στους Κηπουρού και Τεργιάκη που έχουν «πάνω τους» περισσότερο το κομμάτι της ενημέρωσης.

 

Στον ΑΝΤ1 αλλά και προσωπικά ο ίδιος ο Λιάγκας θα περιμένουν να δουν τα νούμερα τηλεθέασης σε λίγη ώρα για να βγάλουν ένα πρώτο συμπέρασμα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Λόρα έδειχνε σημάδια αυτοτραυματισμού – Έψαχνε κινητό με 50 ευρώ και ζητούσε να της βρούμε δουλειά