in ,

CryCry OMGOMG

Δεν αντέχει να βλέπει τα 4άρια ο Στάθης – Δεύτερο κανάλι στο δυναμικό το Open

Δεν του βγαίνει του Παναγιώτη Στάθη η μεταγραφή στον Αντ1 παρότι έχει εγγυημένο συμβόλαιο και μάλιστα με πληρωμένη την ρήτρα απο τον Θοδωρή Κυριακού, προκειμένου να απεγκλωβιστεί απο το Open. 

  • Ένα Open που έχει σφυγμό. Ένα Open που παρότι “διαμελισμένο” μετά τις πολλές αποχωρήσεις έχει έναν μαγικό τρόπο να ξαναγεννιέται απο τις “στάχτες” του.

Κι αυτό το “μαγικό φίλτρο” μαγειρεύει καθημερινά ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος που “τραμπουκίζει” με το ρεπορτάζ… τον ανταγωνισμό και δίνει μεγάλους μέσους όρους στις ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία τηρουμένων των αναλογιών και των μπάτζετ. 

  • Η ουσία είναι πώς ο Στάθης αποχώρησε απο το κανάλι της Παιανίας για τα καλύτερα και έπεσε στην παγίδα που ο ίδιος προσπάθησε να στήσει στο Open.

 

Και τα 4άρια αυτή την εποχή είναι πολύ επικίνδυνα δεδομένου του κοψίματος της Τσολάκη που έφερνε τρείς μονάδες παραπάνω απο το πρωϊνό του Αντ1.

 

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω:

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εφιάλτης στους δρόμους της Αττικής – Σύγκρουση δύο φορτηγών στον Κηφισό έφεραν το απόλυτο χάος