in

OMGOMG

Δείτε τον – Αυτός είναι ο φονιάς της 46χρονης τρανς

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της Άννας, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

 

  • Όπως έγινε γνωστό η Άννα πάλεψε σκληρά με τον δολοφόνο της πριν αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της. Η αστυνομία την Τετάρτη προχώρησε στη σύλληψη ενός 35χρονου για τη δολοφονία της τρανς γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα.Ο άνδρας βρισκόταν στην Ελλάδα από το 2017, ενώ μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ωστόσο, υλικό από κάμερα ασφαλείας φαίνεται να τον έχει καταγράψει να εισέρχεται στην πολυκατοικία της 46χρονης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, στο διαμέρισμα της έχουν βρεθεί αποτυπώματα του 35χρονου από το Μπαγκλαντές.

  • Σημαντικό ρόλο στην ταυτοποίηση και σύλληψη του άνδρα φαίνεται πως έπαιξαν τα κοσμήματα που φορούσε ο άνδρας στα χέρια, καθώς στο βίντεο που είχαν οι αστυνομικοί στα χέρια τους διακρίνονταν πως ο ύποπτος φορούσε χοντρές αλυσίδες σε χέρια και λαιμό.

 

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη Άννα από την Κούβα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος από την σπιτονοικοκυρά της τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Έρχονται στην Ελλάδα τρώνε πίνουνε και κάνουνε την ζωή τους και ρίχνουν και κάνα δυο δολοφονίες να πούμε. Λόγος να τον στείλουν πίσω στην χωρα τους δεν γίνεται, μην τυχόν και κινδυνεύσει το μανάρι μας. Εκεί όμως δεν θα τολμούσε να σηκώσει το χέρι του.

  2. Mη σε ακούσουν οι αριστερούληδες μόνο και σε πούνε ρατσιστή!!
    Εντωμεταξύ έχουν πάθει ταράκουλο απο τη μία η άτυχη τράνς απο την άλλη ο πάκι που τη σκότωσε δε ξέρουν τι να κάνουν….Καμία πορεία βρε παιδία;;; Μούγκα στη στρούγκα!!!!

«Δεν φορούν κάπες όλοι οι ήρωες» – Η αυταπάρνηση των πυροσβεστών που συγκινεί (Βίντεο)

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σύγκρουση εμπορικής αμαξοστοιχίας με φορτηγό στο τελωνείο της Οινόης!