in

Δείτε την βασίλισσα Λετίσια με φλατ σανδάλια – Ταιριάζουν με όλα

Τo καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι η εποχή των σανδαλιών, έχει ήδη ξεκινήσει. Κι ενώ υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα στο στυλιστικό ρεπερτόριο της σεζόν, λίγα είναι εκείνα που ξεχωρίζουν για την άνεση, την ευελιξία και την κομψότητά τους, όσο τα σανδάλια Capri– γεγονός που αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά με την πιο πρόσφατη εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια.

  • Στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα για τον εορτασμό της δέκατης επετείου από την ανακήρυξη του Φελίπε ΣΤ’ την είδαμε να φοράει ένα έντονο μπλε σατέν σύνολο. Ήταν ένα σετ δύο κομματιών, της ισπανικής μάρκας Maksu, αποτελούμενο από αμάνικο τοπ και ασύμμετρη φούστα. Το είχε ήδη φορέσει στο παρελθόν, στα βραβεία ABC Journalism Awards 2023.

Η Λετίσια αποφάσισε να συνδυάσει αυτό το σύνολο με χρυσά Capri σανδάλια, που ταιριάζει πραγματικά με όλα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα πέδιλα Almost Bare, από την μάρκα Aquazzura. Εκτός από το κεντρικό τους λουράκι στο πέλμα, χαρακτηρίζονται από ένα είδος σπιράλ στον αστράγαλο και διατίθενται στην ιστοσελίδα της σε διάφορα χρώματα, προς 495 ευρώ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός ο Χρήστος Τσουκνίδας, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Τριγλίας Ραφήνας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε τις παραιτήσεις του ΔΣ του ΟΔΙΠΥ – “Αποτύχατε”