in

Δανάη Παππά- «Αφού εγώ ξέρω την αλήθεια μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι, συνεχίζω τη δουλειά μου»

Η Δανάη Παππά μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα του Happy Day για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στον Alpha. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγιος Έρωτας» αναφέρθηκε στον έρωτα της Χλόης με τον πατέρα Νικόλαο που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και για την έντονη καθημερινότητά της ανάμεσα σε γυρίσματα και θεατρικές παραστάσεις.

Απαντώντας στο αν το κοινό θέλει τους δύο ήρωες μαζί, η ηθοποιός δήλωσε: «Είναι κάτι που το θέλω και εγώ. Να δούμε τελικά πώς αυτοί οι δύο που ήτανε μαζί, βλέπαμε ότι εξελίσσεται η σχέση τους πολύ ωραία, ξαφνικά ήρθε μια μεγάλη πληγή. Και τώρα πώς ξαναενώνονται αυτά τα κομμάτια μεταξύ τους, θα ’θελα να δω πώς θα είναι ξανά και αν θα είναι, γιατί συμβαίνουνε πάρα πολλά πράγματα».

Σε ερώτηση για το πώς είναι αυτή την περίοδο, η Δανάη Παππά παραδέχτηκε: «Είμαι κουρασμένη. Το λέω με ειλικρίνεια μεγάλη. Είναι πολλές οι παραστάσεις. Είναι πολλά τα γυρίσματα. Το πιο βασικό από όλα για μένα είναι ότι είναι η ομάδα που με κρατάει. Συνήθως βρίσκω χρόνο να ξεκουραστώ. Είκοσι λεπτά έχω; Θα κοιμηθώ. Πόδια ψηλά, όπου να ’ναι. Στο αυτοκίνητό μου, στο γύρισμα, στο χώρο που ετοιμαζόμαστε. Προσπαθώ να κοιμάμαι συνεχώς, βιταμίνες, πολύ νερό, να τρώω κανονικά, γιατί χρειάζεται ενέργεια».

Παράλληλα, περιέγραψε τη σωματική αντίδραση μετά από συνεχόμενες παραστάσεις: «Είχα τέσσερις παραστάσεις και μου λέγαν όλοι “πώς την έβγαλες την παράσταση;”. Τα έβγαλα όλα μια χαρά, δεν ένιωσα κούραση, αλλά με το που γύρισα στο σπίτι, κάθομαι στον καναπέ και κάνω “ωπ” και τελείωσα».

Η Δανάη Παππά αναφέρθηκε και στο πρόσφατο σύντομο ταξίδι της στο Λουξεμβούργο: «Ήταν 48 ώρες, μπαμ-μπαμ, ταξίδι σφήνα και το είχα πάρα πολύ ανάγκη. Είχα πολύ καιρό να κάνω ταξίδι. Μου άρεσε πολύ που ταξίδεψα μόνη μου, γιατί κοιμάμαι, κάνω ό,τι θέλω. Κοιμάμαι! Δεν νιώθω ούτε απογείωση ούτε προσγείωση».

Τέλος, μίλησε για τη στάση της απέναντι στη δημοσιότητα και τις έντονες περιόδους που βρέθηκε στο επίκεντρο.

«Συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου κανονικά. Δεν άλλαξε κάτι. Αφού εγώ ξέρω την αλήθεια μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι, συνεχίζω τη δουλειά μου. Δεν θα με επηρεάσει στη ζωή μου όλο αυτό που συμβαίνει. Είναι κάτι άλλο, δεν με αφορά. Δεν είμαι άνθρωπος που κλείνεται εύκολα. Μου αρέσει να είμαι ανοιχτή και να συζητάω με τους φίλους μου, με την οικογένειά μου. Δεν μπορώ να έχω κρυφά μέρη του εαυτού μου», κατέληξε η Δανάη Παππά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ξεκινά σήμερα η διαγραφή των αιώνιων φοιτητών – Πόσοι απομακρύνονται και από ποια πανεπιστήμια